| lolalory a întrebat:

Buna TPU... vreau sa va cer niste sfaturi... mama mea este plecata in italia am fost si eu un an la scoala acolo dar nu stiam limba si mam intors in napoi (asta s a intamplat acum 2 ani) acum la scoala sau intamplat mai multe lucruri : sunt cea mai buna din clasa la matematica si colegi sunt gelosi pe mine ma injura si vor sa ma bata... iam dpus mamei dar ea nu ma crezut... acum eu vreau sa ma intorc la ea dar ea nu vrea ce sa fac? Ea nu ma crede ca am scazut la invatatura din cauza ei
Ce sa fac ce sai mai spun? Dau funda

Răspuns Câştigător
| Sociomaniac a răspuns:

In primul rand, daca colegii tai au ajuns in stadiu in care vor sa te bata numai pentru ca tu inveti bine. atunci e grava treaba. Du-te la diriginte/diriginta si spune-i situatia, sau la directoru/directoarea scolii. Iar faptul ca mama ta nu te crede. sa-i fie rusine happy un parinte ar trebui sa faca tot ce-i sta in putinta pentru as proteja copii happy Cat despre plecarea inapoi in Italia. sincer, nu e o idee prea buna, ramai in Romania. Si aici se poate invata, cine doreste sa invete, invata in orice conditii. Sper sa-ti rezolvi problemele cu colegii, sa nu taci, spune la cineva!

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

O daca ce ai fost aici si te-ai intors in Romania e clar ca te-ar lua degeaba si a 2 oara.

| mgtow a răspuns:

Ramai in tara daca ai vrut sa pleci de atunci, e urata tara aia fata de Romania care o stim numai ca la noi oamenii sant mult mai prosti decat media europeana

| TrăieşteClipa a răspuns:

Limba se invata in cateva luni sa te descurci, si intr-un an ca sa o scrii mai bine decat scrii romaneste acum.
Este greu pentru mama ta sa aiba grija de tine acolo.Esti o problema in plus.

| lolalory explică:

Am sa tin cont de sfaturile voastre... va multumesc ca ati raspuns... si am sa vb. cu diriginta

| DumnezeuTatal a răspuns:

Eu zic ca nici limba romana nu o stii.