Aveti de gand sa selectati unul dintre cele mai bune de statusuri de prietenie? Atunci ati nimerit bine! Cand aveti prieteni multi, trebuie sa aratati ca le apreciati loialitatea. Si cum ar putea fi mai simplu decat afisand un status de prietenie frumos. Sortati ce va convine din lista:
Singura modalitate de a avea un prieten, este ca tu la randul tau sa fii un prieten!
Majoritatea prietenilor sunt ca umbra. Nu apar decat atunci cand e soare.
Un prieten adevarat e greu de gasit, si mai greu de parasit si imposibil de uitat.
Nimic nu-ti poate schimba mai mult parerea despre un prieten ca succesul. Al tau sau al lui.
Statusuri despre prieteni falsi
Prietenul adevarat nu profita de tine, prietenul fals si-ar da in cap ca sa ii dai si lui ceva…
Un prieten este un singur suflet impartit intre doua trupuri!
Prietenii adevarati nu vor nimic de la tine, in afara faptului ca vor sa fie langa tine, sa se simta bine in prezenta ta.
Prietenia este un bland angajament al inimii.
Vor exista mereu oamenic care te vor rani, asa ca trebuie sa-ti pastrezi increderea si doar sa ai mai multa grija in cine ai incredere si a doua oara.
Statusuri de prietenie adevarata
Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Ma pot increde mai mult in dusmani cinstiti decat in prieteni falsi.
Prietenii adevarati te critica sa nu cumva sa ti-o iei in cap, prietenii falsi te lauda ca sa te faci de rahat.
Un prieten adevarat iti intelege trecutul, crede in viitorul tau si te accepta asa cum esti.
Nu conteaza in ce maniera ne-am imprietenit, conteaza ca suntem de nedespartit.
O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr-o lacrima si se termina cu un sarut.
Prietenii vin si pleaca, doar cei fideli raman!
Nu judeca un om dupa greseli, ci dupa prietenii!
O prietenie falsa duce la durere nesfarsita; asa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuinta.
Prietenii falsi sa imi dea un buzz…astazi fac prezenta.
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
E mult mai usor sa transformi prietenia in dragoste decat dragostea in prietenie.
Cel mai bun accesoriu pentru o fata: prietenii ei.
Un cerc de prieteni nu il faci cu compasul
Adevarata prietenie este ca un trandafir. Nu ne dam seama de frumusetea sa pana cand nu se pierde.
O prietenie care ia sfarsit n-a existat de fapt.
Drumul spre casa unui prieten nu este niciodata prea lung. Ca si calea spre inima sa.
Arata-mi cu cine te imprietenesti ca sa iti spun cine esti!
Drumul catre casa unui prieten nu e niciodata lung.
Un prieten vede tristetea din ochii tai, in timp ce ceilalti se lasa pacaliti de zambetul tau.
Un prieten adevarat crede in tine atunci cand tu ai renuntat sa mai speri.
Un prieten adevarat e acela care iti accepta trecutul, te sprijina in prezent si te incurajeaza in viitor.
Prietenii vin si pleaca, dar pe cei adevarati ii pastrezi toata viata.
Prietenul adevarat, este acela ce iti întinde mana, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie…
Nu-mi spune cum sa-mi aleg pretenii. Ma pricep la asta. Ca dovada, te-am ales pe tine.
FUNDA?
Buna!
Uite,http://www.lipiciosii.ro/? do=Info&cat=statusuri&q=prieten
Te pup!
Eu am găsit statusuri pe
https://mstatusuri.cabanova.com/
Sper sa te ajute
Salut.uite cite ceva despre prietenie:prietenia care s-a terminat, de fapt, nici nu s-a inceput;
prieteni sunt multi, doar prietenia e rara;
prietenia este dragostea fara aripi;
prietenia se termina acolo unde incepe neincrederea;
adevarata prietenie nu ia nastere dintr-o data si nu se uzeaza nciodata;
prietenia intre 2femei este intotdeuna o conspiratie impotriva la a treia. . sper ca iti place ceva de aici