Nu ai ce sa mai faci, e clar ca mama ei si-a format o idee proasta despre tine. Eu zic sa renunti daca ele nu dau niciun semn, daca cu ea sa zic ca reusesti sa te intelegi, desi in majoritatea cazurilor dupa ce va despartiti dupa atata timp nu prea mai tine, mama ei oricum o sa aiba pica pe tine pentru minciuna. Eu zic sa incerci sa-ti gasesti pe altcineva. Stiu ca e greu, si eu trec prin ceva asemanator si e foarte dureros sa renunti pur si simplu, dar asta e, e un semn al vietii ca nu a fost sa fie.
Ce rost a avut sa o minti? tu in acel timp din moment ce nu mergeai la scoala ce faceai? asta e mergi mai departe
Urata situatie...Incearca sa o uiti, viata merge mai departe, daca ea are astfel de comportament cu tine, nu are rost sa incerci sa fiti impreuna.Stiu ca tu esti indragostit de ea, si ti-e greu sa vezi lucrurile astea, asa suntem cu totii, dragostea ne ia mintile si ne inchide ochii.
Nu e un capat de tara, aiurea ca tu esti indragostit, dar vei avea in viitorul tau si alte iubiri mai intense ..si. de viitor BAFTA