| Deea_8245 a întrebat:

Buna TPUhappy
Vreu si eu status de prietenie adevarata

5 răspunsuri:
| SunshineGirl a răspuns:

Adda - prietenie adevarata [ iti poti selecta cateva versuri ]

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.

Prietenii mei? Cei mai tari oameni!

Sti.ea/el nu e sor`mea/fratimio pe bune.da's norocoasa c`am gasit`o intr`atata lume!

| Butterfly9 a răspuns:

Prietenia e o floare rara,
Sa fii prieten e un mare dar
Asa descoperi pentru prima oara,
Ca mana ce-o-ntinzi nu e in zadar.

| Alexanderrrrr a răspuns:

O prietenie adevarata inseamna o prietenie in care cele doua persoane sa aiba incredere una in cealalta... daca una dintre ele se indoieste de cealalta inseamna ca acea prietenie este una falsa

Am cea mai buna prietena din intreaga lume imparte cu mine si rele si bune. Parca ar fi cu mine din acelasi sange. Pentru mine plange :X

Tu stii Cand am o suparare, tu stii cand ceva ma doare, tu ai ramas cand nu aveam nimic m-ai ajutat sa ma ridic.

True friends are hard to find, harder to leave and impossible to forget.

FUNDA!

| Myku a răspuns:

O prietenie adevarata inseamna o prietenie in care cele doua persoane sa aiba incredere una in cealalta... daca una dintre ele se indoieste de cealalta inseamna ca acea prietenie este una falsa

O prietenie falsa duce la durere nesfarsita:asa ca prietenii trebuie alesi cu multa chibzuintza.

O prietenie incepe cu un zambet, traieste printr.o lacrima si se termina cu un sarut

Prietenul adevărat, este acela ce-ți întinde mina, nu pentru o zi ci pentru totdeauna, cu prietenie...

Pt mine esti un prieten adev, pentru altii esti doar un coleg.pentru altii poate chiar un dusman.dar.in adancul sufletului simt ca.ca.intre noi 2 exista ceva mai mult decat o simpla prietenie este Iubirea:Xte iubesc din tot sufletul:X

Sa porti mereu in gandSa porti o vesnicieAcest cuvant frumosNumit PRIETENIE.

fundita? big grinbig grin

| mihai_3704 a răspuns:

Tias da dar sunt nou intart