| pisso a întrebat:

Buna TPUlove struck.as avea si eu o intrebare puppy dog eyes.
Imi place foarte mult de un baiat si el se tot baga in seama cu mine si nu stiu cum sa reactionez. pentru ca poate vrea numa sa isi bata joc de mine rolling eyes. imi daty va rog un raspuns`
Multumesc:X

Răspuns Câştigător
| XoxooAnonim a răspuns:

Pai nu ai spus cum se baga in seama cu tinewinkingdar comportate cu el ca si un prieten obisnuit.Vezi daca se poarta asa si cu celelalte fete.Roaga un prieten comun sa vorbeasca cu el despre tine sa vezi ce are de gand.Si nu reactiona mai diferit decat cu ceilalti prieteni ai tai pentru ca o sa-i dai impresia ca esti love struck de el! Funda?(nu am nici unasad)

9 răspunsuri:
| XoxooAnonim a răspuns:

Mai da care e diferenta de ani intre voi?thinking

| qLoveSmileღ a răspuns:

Pisso, stai linistita tongue Baiatul acela te place! Si eu plac un baiat, si tot mereu ma impinge, ma atinge, etc happy Asa sunt uni baieti happy Se dau pe langa tine, dar ei sunt rusinosi si nu zic ce simt cu adevarat.hee hee Eeeh, ce sa le facem? Asa sunt baietii. :*

| Sweet_3291 a răspuns:

Eu zic ca poate te place si el...dar as vrea sa aflu ce varsta ai tu si ce varsta el pentru ca unii baieti pot fi aparent draguti dar sa-si bata joc...dar eu zic sa-l pui la incercarewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Simte-te cat mai in largul tau si o sa fie bine.incearcasa comunici si lasa-l sa faca primul pas in relatie.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

MaryaMaRyA, du-te fa dracului, si nu te mai lua de lume. Uita-te la tine in oglinga in primul rand, ca sa vezi ce tiganca grasa si borata esti. Daca as fi un locul tau, de mult mi-as da foc straight face... ( Lume, scuzati-mi limbajul, dar asta e, cand intalnesti proaste ca MaryaMaRyA ).

| Andreeeeea_2521 a răspuns:

Incearca sa il descoperi.

| MaRyUkK a răspuns:

Esti proasta, Cu sinceritate Zombiez...

| Fluffee_2398 a răspuns:

Ok buna :p! Ma cheama Andrei! Sa iti spun cum facitongue! Fa pe indiferenta tongue daca va ceda repede inseamna ca incerca sa-si bata joc! Tu doar prefa-te ca te plictiseste! Bafta funda:X?

| pisso explică:

Mersii mult hellokitty si tye lavinya.:**.da faza este ca el nu mai ii virginstraight face ...si mnho poate vrea numa sa faca misto straight face