In locul lor nu te-as certa deloc,doar ca ti-as da net cu portia,cam doua ore pe zi,desi mi se pare mult si atat.
Si pentru ca trebuie sa iti raspund la intrebare,adica ce sa faci sa nu mai fii certat(a)uite o lista:
-arata un mai mare interes pentru scoala,invata mai bine si imbunatateste-ti notele la scoala.
-citeste in fiecare zi ceva(nu pe net)ci alege o carte(daca nu esti in stare spune-mi varsta si am sa iti dau o lista)
-inscrie-te la o sala de sport sa faci miscare in fiecare zi,iar daca nu iti permite buzunarul,alearga zilnic cam o ora in jurul blocului
-ajutati parintii la treburile din gospodarie,intreaba-i cu ce probleme se confrunta,cum stau cu sanatatea, cat de greu le e sa intretina o casa si o familie.
Daca tu faci tot ce am scris eu aici si parintii tai continuă sa te certe, spune-le sa intre sa discute cu mine.
Invata sa faci temele rapid (1 ora)
la fel si ajutor prin casa (1 ora)
i gata restul timpului ori afara ori la pc
Tu acum pe bune, vezi un viitor in calculator? Stai numa pe hi5/facebook si mess, vorbesti cu prietenele"fata, fata mi-am facut unghiile verde cu roz"si postezi nu stiu ce melodie.Au dreptate,mai tarziu o sa ai o viata virtuala[in cazu` in care nu o ai de acum] teme,invatat,cand? sau stai, e la moda acum sa iti petreci orele de la scoala prin cluburi, am uitat de asta.Iti vor binele, vor sa ai o minte curata si sa nu te culci la 3 si sa te trezesti la `12. Bucura-te macar ca ai parinti care sa aiba grija de tine, si macar te bat la cap sa faci ceva bun.
JustitiarulVreaRespectPentruUseri* are mare dreptate. Maturizeaza-te si priveste in fata adevaratele probleme ale familiei, nu le neglija, implica-te mai mult in familia ta, si incearca sa petreci cat mai putin timp in fata calculatorului. Cu totii stim ca nu duce la nimic bun, dimpotriva, provoaca dependenta! Traieste-ti viata normal, socializeaza cu lumea reala. Cu siguranta nu or sa iti convina toate sfaturile astea, dar daca o sa le iei in considerare catusi de putin, o sa vezi si rezultatele Bafta!
CreepyDarkness întreabă:
Asdffd întreabă:
anonim_4396 întreabă: