Uite ce e: i-ai ranit baiatului sentimentele. Si din cate vad eu, i le-ai ranit mult prea rau.
Nu te poti astepta la o impacare rapida. Increderea lui in tine e la 10 acum, trebuie sa pui bazele din nou, cu multa grija si abilitate. Trebuie sa-i spui ca-ti pare rau si esti constienta de greseala ta. Trebuie sa ii ajungi la suflet. Cum a inceput relatia voastra? Vorbiti despre amintiri amuzante, frumoase despre voi.
Trebuie sa o iei usor, daca te grabesti s-ar putea sa-ti iei la revedere de la EL.
Nu este chiar atat de grav. Il vei recupera cu siguranta. Cred doar ca ai nevoie de multa finete si mult tact. Daca despartirea este din vina ta, bineinteles ca el a devenit putin orgolios. Doar este barbat, si acest aspect isi spune intotdeauna cuvantul. Diplomatia apartine in general femeilor. Cu siguranta ca a suferit foarte mult si de aceea, prin raceala lui fatisa, incearca doar sa-ti dea o lectie. Care nu va fi de lunga durata. Iubirea invinge intotdeauna. Iar ceea ce o dovedeste in cazul tau este faptul ca te cauta disperat. Cred ca o solutie necesara chiar, ar fi aceea de a-ti cere iertare. Se impune sa iti recunosti greseala, pentru ca adevarul, de asemenea invinge. Intr-un moment prielnic, repeta-i ce simti, si declara-i ca, intr-un fel, si sufletul tau sta in genunchi.
Buna. Imi pare rau de cele intamplate... Cei care ti-au spus lucrurile care v-au facut sa va despartiti a facut-o intentionat. Se vede ca-l iubesti mult chiar. El te tradeaza cu indiherenta cand sunteti impreuna iar cand nu va intalniti alerga dupa tine. Pff, nehotarat baiat. Incearca sa fi mai indiferenta sa nu-i arati ca-l iubesti asa mult pentru ca te va duce de nas [[aica te va avea la degetul mic si va putea sa te raneasca cuusurinta]]. Aratai in timp ca ai incredere in el ca il astepti si ca mereu il vei iubi.
Daca asa o fost sa fie,trebuie sa suporti consecintele.Daca esti incapatanata ca mine si nu vrei sa suporti consecintele,atunci vei incerca sa ti-l iei inapoi.dar stii si tu vorba aiaaca vrei sa stii daca cel pe care il iubesti te iubeste cu adevarat atunci il lasi sa plece.daca intr-adevar te iubeste cu adevarat,se va intoarce...Daca nu s-a intamplat asa dar tu tot vrei sa il ai, atunci te duci la el si ii explici de ce a trebuit sa il lasi. Daca el e destul de matur ca sa te intelega si daca te iubeste, atunci te va intelege. Succes.
Poi poate ca el dupa faza pe care ai facut-o cauta pretexte pentru a nu te baga in seama, iar apoi vine la tine ca si cum nu s-a intamplat nik.Incearca sa iti dai seama daca te iubeste cu adevarat sau nu pentru. ca poate intr-un final o sa iti dai seama ca el nu te iubeste sau ca te iubeste cu adevarat si de aceea se comporta asa cu tine (orice e posibil) si poate e mai bine ca v-ati despartit pentru. ca probabil asa e mai bine pentru. toti.Acum incearca sa faci ceea ce ti-am zis si poate asa o sa vezi ca e mai bine.Tu decizi.
fundita? plz
Mai ciudatel,pe mine m-a mintit o domnisoara, ca nu merge la discoteca, eu nu am crezut-o asa ca m-am dus.am gasit-o acolo si cu un prieten bun de-al meu. aveau intalnire.i-am reprosat si i-am spus ca asa va face toata viata.s-a casatorit, si-a inselat sotul fiind prinsa cu altul in patul conjugal, si a regretat amarnic.nu stiu ce a regretat, ca l-a inselat sau ca a fost prinsa? cert e ca in urma depresiei post despartire s-a spanzurat. Dumnezeu s-o ierte.regret.dar e tarziu.si trist.nu poti sa te joci cu sufletele oamenilor, fiindca asa vrei tu, sau fiindca spun altii.
Spune-i sa aleaga o optiune(alea care le-ai zis tu, ori sa te trateze in continuare cu sila ori sa stea cu tine)si sa ramana la ea.In momentele astea incerca sa fi tu "sefa" spunandu-i ca a fost o greseala si tot incapatanat a ramas spune-i ca ii mai dai o singura sansa:ori sa se desparta de tine ori sa ramana cu tine.
Fii mai indiferenta.Stii ca e o vorba, indiferenta doare.Acum crede ca mereu vei face asa.Ii poti spune serios ce simti tu pentru el, dar sa ii spui ca dragoste cu sila nu se poate.Si o sa vada ce e mai bine pentru el. Sper ca te-am ajutat>