| dasda a întrebat:

Buna TPU:X. Deci am o problema. Parintii mei s.au despartit cand eram mica. Aveam vr. o 3-4 ani.[acum am 13 ani]Din cate stiu eu nu au divortat, pentru ca nu vroiau sa aiba deaface cu tribunalu si bla bla.in fineoh go on.[ eu mai am un frate mai mare cu 9 ani jumate.]Nici unul dintre parinti nu si. a refacut viata[ tata stiu sigur ca nu vrea asa ceva]. Cand a venit mama acasa intr. una din zile, era cam suparata, amagita.Cand am intrebat. o ce are a spus ca, vine primavara, si ca, multa lume iese in oras [ se refera la cupluri]si ca ea este singura.:-

6 răspunsuri:
| pisoias a răspuns:

Daca te gandesti la o eventuala impacare cu tatal tau, nu stiu daca ar mai fi posibil.A trecut atata timp... Ceea ce poti tu sa faci e sa fii alaturi de mama ta si sa-i spui ca indiferent pe cine ar alege(ca si partener) tu o vei sustine.

| consilierindragoste a răspuns:

Este astenia de primavara nu-i numic grav dar crezi ca nu isi aduce aminte de tatal vostru de cate ori va vede pe voi of ce frumoase sunt amintirile. pacat ca s-au despartit nu cred ca a fost cea mai buna solutie.se putea si mai bine viata e plina de dealuri cu alte cuvinte de tineri si pana la batranete urcam mereu spre cer (rai) fara sa ne dam seama si la sfarsit la poarta inchisa avem sa ne intrebam oare ce am lasat in urma noastra.se spune ca daca nu plantezi in toata viata cat traesi in ea un pom inseamna ca nu iti pasa de lumea in care ai trait. oare asa e?

| RS4 a răspuns:

Ok, am citit, dar nu ai intrebat nimic!
Spune-i ca ai fi de acord sa gaseasca un barbat de care sa fie multumita, adica sa ti-l prezinte si tu sa vezi daa esti de acord ca sa isi continue viata alaturi de el! daca cu tatal tau nu mai sunt sperante, fa tot posibilul ca sa fie fericita din nou! tine minte, daca nu era ea (ei), nu erai nici tu! bafta!

| Annitu a răspuns:

Cum ţi s-a mai spus, n-ai pus nicio întrebare...
Poate simte nevoia de cineva aproape...e femeie...e normal. Vrea şi ea să fie fericită sad

| dasda explică:

Pai de fapt eu vroiam sa intreb " Ce sa inteleg din spusele ei" laughing da nu stiu de ce s.a sters intrebareathinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Fi confidenta mamei tale, stiu ca iti doresti ca parintii tai sa se impace dar daca unul dintre ei nu vrea nu ai ce sa faci,in cazul ca mama ta si-a gasit alt barbat nu trebuie sa o certi si nici sa porti ura pe ea, intreab-o si tu de ce nu iese cu colegii/colegele de seviciu sau alti prieteni ori treci la subiect si spune-i ca sa-si caute un prieten viitor sot, o sa fie greu pentru voi daca mama aduce alt barbat in casa dar trebuie sa faceti in asa fel lucrurile cit voi si mama voastra sa nu suferiti