Fiecare dintre noi, suferă după cineva.Fiecare dintre noi este plăcut de cineva. Draga mea, nu e adevărat că nu te place nimeni, doar nu ai găsit acea persoană încă. Dacă știi ce cauți atunci vei știi și pe cine să găsești potrivit pentru tine.
Nu te simți rău, fiecare dintre noi mai trece prin etape plăcute sau mai puțin plăcute.Ai răbdare!
Nimeni nu-ți poate da un sfat suficient de bun pentru starea asta. Totuși, pot încerca.
Mulți oameni se confruntă cu acest gând și singurul sfat cât de cât valabil ar fi să aștepți o persoană cu care să te simți cât mai bine. Cunoaște persoane noi în viitor. Dacă te simți tristă consolează-te cu muzică. (Cel puțin eu așa fac și merge ) Cu cât cunoști o persoană mai mult și ii ești aproape oricând, cu atât mai multe sunt șansele să creezi o legătură specială numită iubire.
Melodii pentru tipul ăsta de stare pe care le ascult eu - (clasice) : "Comptine d'un autre ete", "Here with you (Mirai Nikki)"
-Rock (stare de anxietate) : "Fuhr Mich -Remmstein", " Being evil has a price"
Sper că te-am ajutat cu ceva. Pentru mine funcționează
Stai liniștită. Pe măsură ce o să crești se poate ca din ce în ce mai mulți băieți să te observe. Momentan, dacă ești micuță, nu e cazul să îți bați capul cu așa ceva. Crede-mă că după ce vei avea contact cu doi- trei băieți, vei vrea să fii din nou mică. Nu e ușor și probabil vei și suferii de câteva ori, dar nu-ți fă griji că nu te va iubi nimeni. Sunt sigură că dacă ai răbdare vei fii surprinsă.
Alexandragabriela93 întreabă: