| misa_9064 a întrebat:

Buna TPU! Zodia mea este SCORPION dar sunt foarte tupeista cu persoanele din familie si de la scoala...De mult vreau sa ma schimb pentru ca in interior chiar nu vreau sa fiu asa.Am multe, foarte multe probleme din cauza asta, dar mai e o faza ca parintii mei sunt divortati si eu am ramas cu mama care sa recasatorit si nu cumva e din cauza asta?

Răspuns Câştigător
| nico98 a răspuns:

Uite prietena mea cea mai buna esta scorpion si este cea mai finuta si rusinoasa fata pe care am cunoscut-o ...deci nu are nicio legatura acest lucru cu zodiile, partea cu divortul are ceva vina, ce vreau sa spun ca un coleg nu mai are tata si inainte era un copil de nota zece si la propriu si la figurat dar dupa pierderea pe care a avut-o s-a schimbat cu totul cat si gandurile cat si sufletul, adica a devenit mai dur, cateodata imi da senzatia ca se inchide in el ...aceste pierderi nu trec foarte usor pe langa tine dar asta e viata si trebuie sa lupti, e foarte bine ca vrei sa te scimbi dar acest lucru il faci numai cu ambitie si cu foarte mult timp. sper canu te-am plictisit

3 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

. logic ca e din cauza asta! ...sau asa esti tu! oricum nu e de la zodie! chiar crezi chestile astea?

| nico98 a răspuns:

Multumesc pentru fundita happyhappy

| ThinkPink_2625 a răspuns:

Sincer si eu sunt Scorpion si la fel sunt...nu mereu dar cand ma enerveaza ceva sau nu imi convine ceva incep sa fiu tupeistalaughingpoate fi coincidenta. dar incearca sa mai lasi de la tine si sa te controlezi. Nu cred ca e din cauza ca parintii tai sunt divortati... daca totusi pastrezi legatura si cu tatal tau.in fine.
Poate te ajuta daca stii ca nu esti singura care are probleme. Pupici:X:X::*:*