| gabiburlea a întrebat:

Buna,traiesc in Grecia si ma vad cu rudele din Romania foarte rar, recent o verisoara de a mea s-a casatorit si avenit cu sotul in Grecia pentru luna de miere.Problema este ca sunt foarte atasati de iei si astazi au plecat, am inceput sa plang si sunt foarte suparat cu pot sa trec peste asta

6 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Bucurate ca o duc bine macar

| Anonima3127 a răspuns:

Este normal sa iti fie dor de ei, mai ales daca te vezi rar cu ei, iar atunci cand va vedeti, si vine vremea sa va luati la revedere, sa fie greu pentru tine.

Viata printre straini nu este usoara deloc, iar atunci cand cineva drag te viziteaza, este ca si o oaza de liniste, de relaxare. Daca spui ca esti atasat de ea, si va intelegeti bine, este normala reactia ta, pentru ca stii ca nu o sa o vezi curand.

O sa treaca acest sentiment de tristete, odata ce o sa iti reiei activitatea zilnica, de dinainte de a veni ei la tine. Probabil o sa ii mai simti lipsa cateva zile, pana cand te obisnuiesti, cu ideea ca s-a intors in tara.

Mult succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cred ca esti atasat de verisoara si te simti tradat ca s-a maritat laughing

| gabiburlea explică (pentru anonim_4396):

Nu cred ca stii cum e

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Deci asa este pana la urma nu?

| Blamely a răspuns:

Nu te mai gândi la asta, găseşte-ţi altă ocupaţie, vei uita curând. Timpul le rezolvă pe toate.