Depinde cat de inalte sunt tocurile.Si daca esti obisnuita ca ele. Pentru ca nu este usor sa porti tocuri!
Daca reusesti sa obtii aprobarea mamei mergi prin casa sa te obisnuiesti.
O pereche de sandale /pantofi de pana in 5 cm ar merge pentru varsta ta.Si poate mama ta ar fi de acord.Nu-i propune tocuri -cui pentru ca nici nu ti-ar sta bine.Si in plus vei sta mult in acei pantofi, te va dura piciarele si nu te vei distra cum trebuie.
Priveste partea buna a lucrurilor, distractia!
Nu, nu ai nevoie de ele.
1. O sa te doara picioarele de o sa urasti tocurile pentru ca nu esti obisnuita.
2. O sa regreti pentru ca nu o sa poti dansa si simti bine deloc(vezi punctul 1 de ce.)
3. Tocurile mici nu arata asa bine, uneori chiar deloc, decat daca ai pantofi de firma in rest sunt oribili crede-ma.
4. Cu o pereche de sandalute elegante fara toc poti arata mult mai bine si mai eleganta (mai ales ca ai 13 ani), nu ca o vampa pe tocuri.
Deci nu mama ta trebuie convinsa sa te lase sa porti tocuri, ci tu sa renunti la idee.
(Poate e si rochia de asa natura sa se poarte doar cu "toace", in cazul asta schimba rochia cu una de vara, daca stii la ce ma refer)
Mult succes si don't hate, ca ce ti-am zis e pentru binele tau, nu ca ii tin partea mamei tale, chiar nu o fac.
Spune-i mamei tale ca ii vei purta doar la ocazii, ca esti domnisoara si toate celelalte fete de varsta ta poarta. Explica-i intr-un mod frumos ca iti doresti lucrul asta, si cred ca va intelege.
Explica-i ca nu e nimic rau in a purta tocuri ocazional, mai ales la acest eveniment, cand toata lumea este aranjata. Vorbeste cu mama ta si spune-i acest punct de vedere, fara sa te scancesti. Vorbeste cu calm si arata-i ca esti matura, atat cat sa porti si tocuri
La 13 ani si eu purtam tocuri.:* Sti ce-am invatat eu, ca daca vorbesti frumos cu mama ta si ii explici ca ti-ai dori sa ai tocuri pentru ca vrei sa atragi atentia asupra ta, tocul subtiaza piciorul, il face mai frumos si vrei sa fi cea mai frumoasa de acolo si sa epatezi prin ceva wow! Explicai asa, daca nu-i de acord, fa-te suparata un pic, fi trista (nu fi, doar sa pari ) Si pana la urma o va durea sufletul pe mama ta si te va lasa, asa-s mamele. In nicun caz sa nu te certi cu ea si fa-i totul pe plac si tot ce-ti cere si adu-i aminte de fiecare data cand ii fericita ca toate aste le faci pentru ea, ca o iubesti, si ca asa cum o iubesti tu si faci atatea pentru ea, daca ar vrea, ar putea sa-ti cumpere o pereche de tocuri care iti plac pentru ca vei fi atenta.:*