Banii nu cad din cer asa ca daca pleci de acasa vei avea o viata si mai grea. Daca vrei ajutor intoarce-te la Dumnezeu si El o sa aiba grija de tine si de familia ta. Sau poti sa iti continui viata fara Dumnezeu si o sa fie din ce in ce mai rau fiindca El ne da necazuri si boli ca sa ne intoarcem la El si sa Il rugam sa ne ajute. Rugaciunea ne apropie cel mai mult de Dumnezeu.
Pune mâna și muncește! Și nu mă lua cu „ușor de zis, greu de făcut" - eu am băgat muncă masiv de la 12 ani și la un moment dat câștigam cel mai bine din casă deși eram minor.
Tu ar trebui să-l susții pe taică-tu, nu să faci mișto de el că poate acum i sar mințile că și-a pierdut locul de muncă și e supărat.
E imposibil să nu găsești de muncă dacă ești tânăr - într-adevăr, pentru ăștia mai bătrâni e mai greu, mult mai greu.
Ai alocatie foloseste-o... Daca ai sora asa mica inseamna ca nici tu nu esti deja major, deci mai ai alocatiee... Sper ca te-am ajutat, si te inteleg.
Ohoh. E grea viata asta. Pai, daca tatal tau e, asa cum e. Nu te baza pe el, cu banii. :-s cine stie poate se va supara. Mama ta e singura solutie. Eu daca pierd niste banii, ii recuperez. De dimineata, incerci sa pleci mai tarziu la scoala. Daca mama ta e acasa, ii ceri niste banii pentru pachet, ca sa poti manca pentru ca nu mai ai timp. Ok ii ceri asa 3 lei. Nu e mare scofala o sa ti se adune banii! Dar daca nu, spune-i adevarul. Vad ca ai o familie cu probleme! Te va intelege! Te asigur. Iti promit eu ca nu iti va face nimic. Poate se v-a supara, ca nu i-ai spus mai devreme. Spune-i dirigintei de situatia ta. Sigurat o vei indulci! . Ok deci, ai grija cu plecatul de acasa! Nu o fa. Si eu am facut-o. Dar eu am avut banii la mine. Din cate vad tu nu prea ai posibilitatea asta. Deci mai bine induri totul. Imprumuti banii de la o prietena, despre care sti ca nu se v-a supara daca nu ii dai in scurt timp inapoi. Ai grija de tine.
Stii usor de zis greu de facut
Usor de zis greu se facut