In primul rand FELICITARI pentru bebelus si ito doresc sa ai o nastere usoara si un copil sanatos si frumos!
In ce priveste anuntul parintilor, am vazut recent acest lucru la copii unor prieteni, care au fost la parinti in vizita si le-au daruit la fiecare cate un cadou mic. Intr-un pachetel erau niste botosei, iar in celalat era un costumas de bebelus alb (fiindca nu se cunostea inca sexul).
Mi-a placut mai mult ideea, decat un tort cu scris pe el... mai ales surpriza de pe fata lor, cand au deschis pachetele.
Multumesc muult! Chiar e super ideea! ❤️
Uite aici:
https://imgur.com/RrSptzw
https://imgur.com/u0mpKUX
Mesajul suna cam asa:
"Draga bunicule si bunicuta,
Te rog pastreaza pentru mine asta, pentru situatia cand va vizitez, stiind ca parintii mei probabil vor uita (se refera la schimbul de hainuta). Ne vedem in aprilie!
Cu dragoste,
bebelusul XXX (aici numele vostru de familie)
Eu am ramas insarcinata tot cam in aceasta perioada cu primul copil. Nu le-am spus alor nostri pana la Craciun, cand le-am facut cadou o poza de la prima morfologie (nu stiam sexul copilului) impachetata sul, legata cu o panglica draguta si pusa intr-o cutie in forma de casuta.
Versuri nu am facut, dar mi se pare draguta ideea.
O surpriză chiar aici
Pentru cei mai scumpi bunici,
Bucurie pe-a lor față
Ca-nceput din noi o viață...
Pregătiți-vă de joacă -
Timpul repede-o să treacă,
Dar nu trece în zadar -
Cerul ne-a trimis un dar.
Multumesc frumos! ????
Ce frumos! Multumesc mult!?❤️
Cine nu are nu stie care-i cea mai mare bucurie vietii. Asemenea afirmatii am auzit doar in cazurile neplacute, adica de la cei care au facut copilul din greseala.
Nu as vrea sa cataloghez in altfel asemenea persoane.
Uneori ma intreb si eu asta
Catalogheaza-ma cum vrei, nu imi pasa
Imi place de tine!
Idem
Sper sa nu ai "plozi" niciodata!
Sa dea dzeu!
Adevarul ca ai cu adevarat o figura de mama devotata si fidela
(Sunt ironic)
Poza de profil e din adolescenta?
Lupul isi schimba parul, dar naravul ba
Ce pot sa-i zic unui obsedat de wc-uri?!?
(de sezon)
"Cum toamna a venit
Si toate pasarile pleaca
La noi iubitii nostii parintii a sosit doamna barza "
(Mai pe direct)
"Dragii nostii iubiti parintii
În curând veti fii bunici"
(Mai dragut)
Mânute, picioare mici
Fericire dar si griji
Iubitii nostri parinti
In curand veti fii bunici"
(Da le-am facut pe moament sper macar sa te ajute cumva la indpiratie )
Salut, un tort ar fi o idee bună.
O idee ar fi să vă chemați rudele, să le dați la fiecare un balon cu heliu (de preferat de culoare închisă), în care să puneți confetti de culoare roz sau albastru, roz dacă e fată, albastru dacă e băiat. Fiecare sparge balonul deasupra capului până când se nimerește cel cu confetti (balonul adevărat cu confetti să fie ultimul ca să păstreze lumea în suspans).