Insista sa o cauti, arata-i in permanenta ca o iubesti si ca o vrei doar pe ea, arata-i ca te-ai schimbat.
Am fost si eu intr-o postura asemanatoare, in locul ei, si s-a chinuit foarte mult baiatul sa-mi arate ca si tine, ca a regretat ce-a facut, si pana la urma am cedat. Eventual, ii poti cere sa ramaneti prieteni, amici, apropiati, sa va vedeti ca iti e dor de ea si in acele momente arata-i ca esti schimbat.
Nu la liceu, acolo o sa reactioneze urat din cauza colegilor, oamenilor de acolo. Trebuie s-o prinzi intr-o ocazie cand e singura.
Pot sa vorbesc si eu cu ea daca vrei, pot fi convingatoare si poate merge daca nu, macar vede ca e un efort. Sau pune-ti alti prieteni sa-i scrie
Nu stiu ce sa zic.
Pe de o parte tu fiind fata poate o sa poti comunica mai bine cu ea, dar ma gandesc cu poate ar trebuie sa incerc sa vorbesc personal cu ea, faza ii ca si-a deconectat facebookul si la telefon nu imi raspunde, as vrea sa o întâlnesc undeva sa pot vorbi cu ea intre 4 ochi.
Oricum, multumesc mult de tot pentru ajutor.
Salut,
Cauta alta la fel. Ti-a dat tot si ai inselat-o.
In cazul asta nu exista a doua sansa.
Sau cel putin in cazul meu.
Asa ca... mergi mai departe.
Nu o mai chinui.
Nope. Daca te iarta, te invata prost. Uita de ea. Iti meriti soarta. Omul invata din greseli. Cu urmatoarea sa te porti mai frumos. Pe asta nu ai meritat-o, nu o mai meriti. Succes cu viitoarele.