| SuntEuSiAtat a întrebat:

Am 13 ani, si parintii mei sunt plecati in strainatate de 2 zile. De atunci, incep sa plang si nu ma mai opresc. Ma gandesc ca o sa se intoarca doar in Iunie. M-am obisnuit sa tot plece in strainatate, deoarece, de cand aveam 8 ani eu stateam cu bunica mea, iar ei, plecau, ca sa rfaca rost de bani, ca sa am tot ce imi trebuie. In fiecare seara vorbim pe Skype,. Ei vin de vreo 3 ori pe an acasa. Si acum imi vi e sa plang. Greu reusesc sa ma ascund de bunica mea si fratii mei, deoarece, in continuu plang! Ce as putea face sa ma simt mai aproape de parintii mei?

Răspuns Câştigător
| darrio2007 a răspuns:

Daca esti obisnuita cu asta nu inteleg de ce plangi? Stiu ca este greu sa fii departe de ei dar gandeste-te ca pleaca pentru ca nu au incotro.Vor sa creeze familiei, implicit si tie, o viata mai buna.

2 răspunsuri:
| gemeni6226 a răspuns:

E firesc sa-ti lipseasca imbratisarile parintilor.Acuma suferi dar mai tarziu le vei multumi.Iti recomand sa gasesti o prietena foarte buna cu care sa vorbiti mult si asta o sa-ti mai aline dorul de parinti. Eventual stringe in brate o papusa sau un ursulet seara cind adormi.Nu e nici o rusine. Dupa ce mi-a murit sotul si mi-a lipsit f mult ca nimeni nu m-a mai imbratisat am luat un ursulet si il tin in brate, da! si la varsta pe care o am sa imi mai aline dorul, caci copiii mei nu ma imbratiseaza in veci.Netul a mai recomandat ca e bine sa imbratisezi si copaci am incercat si chiar face bine.

| Latea_Dragos-Andrei_1994 a răspuns:

I întreabă daca poti merge și tu?