Si uite de asta nu pot multe femei sa aiba o relatie ok.
Tu daca nu te mai intelegeai cu prietenul tau trebuia sa ii spui in fata, sa va despartiti si asa sa iti vezi de viata treptat.Asta in prima faza.
Pe urma daca ti-a placut de acel tip trebuia sa incepi cu ai da numarul de telefon, a vorbi, ai starni interesul, a va cunoaste si pe urma sex.Pentru ca tu ca si femeie dupa ce faci dragoste cu un barbat este foarte posibil sa te indragostesti si de aceia e mai bine sa ii areti lui cum esti si sa tina si el la tine iar dupa sa faceti dragoste si poate sa incepeti si o relatie, asa nu ai facut nimic decat sa ii dai de inteles ca esti disponibila sexual cand i se nazare lui si ca ai sfarsit prin a fi o disperata de care nu mai scapa.
Cred ca e momentul sa ii scrii un mesaj daca mai poti cu ce ai gandit si simtit pentru el cu mentiunea la fenial ca il lasi in pace (si sa si faci asta).
Crezi ca dacă o sa merg in fata lui sa vorbesc nu ar fi ok? As vrea doar pentru ultima data sa vorbesc atunci o sa ma uit in ochii lui și o sa văd exact ce se întâmpla, nu o sa ii cer sa avem o relație bineînțeles dar vreau sa ii spun ca am exagerat cu mesajele și îmi pare rau ca l-am deranjat si ca am fost îndrăgostită de el dar am vrut sa ii spun adio in fata și ca nu o sa îl mai caut niciodată chiar dacă îl plac și o sa îmi văd de viața mea? Nu i-am spus sentimentele mele știe doar ca îl plăceau atât și câteva complimente, și as vrea sa văd ce îmi zice. Cred ca sigur ca nu ar fi pregătit de o relație Merci drăguța
Din moment ce el tot evita sa te vada, e clar ca NU vrea ca tu sa te intalnesti cu el.Ce rost are sa iti ceri scuze pentru ce ai simtit?!(asta e o anulare a ceea ce ai simtit, las-o asa).
Degeaba vrei tu sa te uiti in ochii lui daca el nu vrea sa se uite in ai tai...intelegi?
In Ardeal e o vorba,*da-i pace*.
Prin tot ce incerci sa faci, n-o sa-l determini sa inteleaga ce vrei tu nerespectandu-i decizia lui de...liniste.
In afara de faptul ca ti-ai inselat iubitul cu colegul de munca, nu am inteles exact cine nu-ti mai rspunde la mesaje, iubitul sau amantul?
Dupa cum ai scris, este totul neclar, ca nu pot stii cu certitudine, care-i ala.
Da colegul sau mai bine zis amantul nu îmi mai Răspunde dar mi-a dat și Block mersi
Da colegul sau mai bine zis amantul, nu îmi mai Raspunde dar mi-a dat și Block mersi mult
Încearcă sa fii mai calma și mai relaxata. S ar putea ca el sa te mai caute când va considera ca te ai mai liniștit. Tu poți încerca să lupți dar mi e teama sa nu fii dezamăgita. Singurul sfat este sa ai un pic de răbdare sa se mai liniștească toată lumea apoi sa vorbești cu el detașata, sa l faci sa fie intrigat de tine, un pic mai indiferenta, nu strica nici sa te aranjezi mereu, sa arăți foarte bine, sa fii vesela, naturala.
Probabil ca doar atat a vrut, sa te culci cu el, ca sa isi mai treaca pe lista, inca una cu care s-a culcat.
Cred ca te poti risca cu un mesaj. Daca vei merge la el la munca vei fi exagerata.
Oricum sari putin calul cu insistentele astea si il sperii.Scriei doar un mesaj pe telefon in care ii explici frumos fara sa pari disperata ca ai sentimente pentru el dar intelegi ca dragostea cu sila nu se poate, iar daca va vrea sa ramaneti prieteni sa te caute.Si cred ca e suficient,nu trebuie sa ii scrii declaratii de dragoste, sa te rogi de el, sa insisti pentru ca il vei indeparta mai tare.Un barbat nu vrea o partenera agasanta, stresanta sau disperata, vrea fix din contra una echilibrata pentru care sa lupte el nu sa mearga ea ca si catelul.
Da dar el se culcase deja cu mine, nu era nevoie sa îmi ceara numărul sau sa mai continuie. El e un bărbat foarte frumos și pe lângă asta cred ca sunt multe femei care stau după el. Plus e foarte inteligent, e nebunatic și ii plac lucruri care îmi plac și mie. Adică e perfect are și o privire de ii intra pe sub piele. Nu știu poate e așa dar problema e ca ma gândesc NON stop la el, as vrea sa schimb totul. Inima mea îmi spune ca el e totul. Sunt o persoana încăpățânată. E greu sa îl scot din minte merci
Da mulțumesc scumpo am sa rețin te pup ești o fata de treaba, am încercat deja cu Instagramul înainte și mi-a dat Block, cred ca dacă Iasi scrie și pe număr m-ar bloca și acolo, asta e nu știu ce sa mai spun sunt îndrăgostită pana și in visele mele îl am. O sa încerc sa stau cât mai departe de el chiar dacă nu sunt sigura ca așa o voi face când ma ia câte o idee de asta o fac asta e problema, am nevoie de el fata in fata nu știu de ce dar simt nevoia sa îl văd și sa îmi spună in fata, adică el e un las. Preferam sa îmi spună de la început in fata nu printr-un mesaj sau sa îmi dea bloc putea sa îmi scrie :uite care e problema nu vreau sa ma mai deranjezi vedeți de ale tale și eu nu îl mai deranjam. Am înțeles ca nu e bine ce fac dar nu știu tot am sa fac asta sa merg sa îl văd fata in fata nu la munca cum am spus in fta casei sau pe strada nu contează trebuie sa fac asta sa văd ce îmi zice ma lăsat un pic in ceata, când vorbeam ii spuneam dacă te deranjez spune-mi el nu și nu ca nu îl deranjez. Nu știu am un caracter de ****, știu ca nu e bine și nu e corect dar nu ma pot opri. Am sa ma gândesc bine înainte de a face ceva nu vreau sa regret te pup
Dupa cum ti-am explicat, nu esti speciala cu nimic, cum nu sunt nici celelalte cu care s-a culcat. Pentru el, probabil esti o alta femeie usoara cu care a avut sex si atat.
Nimic de apreciat sau pastrat, pentru ca au si curvarii pretentiile lor, nu apreciaza niciodata o femeie care-i cedeaza.
Daca nu ziceai ca muncesti, puteam sa jur ca textul asta e scris de o copila de 14 ani. L-ai respins de la inceput, omul nu si-a mai facut sperante, probabil si-a gasit si altceva intre timp. Aia e.
Din tot ce povestești e clar că el nu e, sau nu mai e interesat de tine. Deci indiferent cât ai insista și ce ai face, asta n-ai cum să o schimbi.
Comportamentul tău nu ți-l judecăm noi, dar gândește-te că ceea ce vedem noi că ai făcut și ceea ce recunoști și tu că ai greșit, asta vede și el. Iar el te judecă, pentru că e pielea lui în joc.
Și te judecă indiferent dacă greșelile tale au fost în favoarea lui.
Sunt tot greșeli și el gândește că asta ești tu și nu merită să se mai complice cu tine. Cam asta cred eu.
Te inteleg perfect, linisteste-te ca nu e Dracu chiar atat de negru.
Nu-i adevarat, orice sut in fund e un pas inainte
Si da, asta-i viata bine spus
Stai linistita,, ai facut bine, adica asa ai simtit tu.
Te-ai simtit bine si faptul ca ti-o pui cu unulla.prima sau la a zecea intalnire nu ca schimba natura relatiei... Daca el.sinte."scanteia", se va indragosti sindaca nu, poatenca asteapta si 20 de intalniri ca sa ti-o puna... nu de asta depinde cum vezi o fata. Dar daca il lasi indiferent, nu umbla dupa el, mai mari sanse ai asa.
P.S. e o parere personala care poate fi - si sigur e - diferita de cea a cititorului.