| Chainsaw a întrebat:

Buna tuturor.Am nevoie de ajutor.Ieri mi-am facut breton si nu imi place deloc cum imi sta.Inainte aveam tot breton dar crescuse mult si statea tot pe o parte nu era chiar breton erau suvite.Acum am breton pana la sprancene drept si nu prea imi place cum imi sta.Imi vine sa plang sad habar n-am cum sa il aranjez pentru ca nu imi place cum imi sta.Il tin pe o parte cum aratam inainte sa ma tund dar tot se observa o diferenta pentru ca e scurt sad.Ce sa putea sa fac? Sa il aranjez cu placa si va sta drept si frumos? E si foarte rar adica acopera aproape toata fruntea doar ca se mai vad si locuri libere.

3 răspunsuri:
| Niklauss a răspuns:

Mai bine il lasi cum era inainte sau ltineti parul legat in coada. sau poti sa til legin coada si bretonul sa il ridici si sa il faci apoi cu fixativ. Funda?

| nursa a răspuns:

Il tapezi pe spate si-l prinzi cu agrafe pana creste putin si-l poti da din nou pe-o parte?

| ZendayaZendaya a răspuns:

Buna. Daca te-ai tuns nu poti sail mai aranjezi ca inainte. Il poti face cu placa sau cand te speli pe cap sa il usuci cu peria ( iti spun din propria experienta). Daca tot nu iti place poti sa iti prinzi parul in coada si iti va sta mai bine si bretonul! Poti sa incerci sa il aranjezi cum crezi tu mai bine sau cum poti si il dai cu fixativ. ( nu prea mult ca o sa se intareasca si trebuie sa faci baie) Succes! fundita