Sa reiei relatia cu el numai pentru ca te simti singura ar fi o mare greseala. Chiar tu recunosti: "sincer, nu-l mai iubesc" (o afirmatie de luat in calcul). Omul a ramas acelasi pe care il stii. Nu vei descoperi la el o transformare miraculoasa, trebuie sa fii constienta de asta. Pana la urma, tot n-o sa-l placi; in schimb, veti mai pierde amandoi inca o bucata de timp.
Iti recomand sa ai rabdare pana vei gasi pe cineva potrivit pentru tine. Uneori pauza dupa o relatie incheiata poate fi mare tocmai pentru ca nu-i usor sa intalnesti persoana potrivita. Incearca sa socializezi mai mult, cauta ocazii de a intalni mai multa lume; pana la urma il vei gasi pe cel potrivit. Pe plan sentimental, alegerea partenerului numai din disperarea de singuratate e una dintre cele mai proaste decizii.
Eu să fiu în locul lui nu m-aş împăca cu tine. De ce? Nu meriţi.
Închide capitolul ăsta şi mergi mai departe.
Totuşi, nu te-ai gândit vreo secundă de ce în 2 ani nu te-ai mai apropiat de altcineva?
Aşa suntem noi oamenii (nu e un defect doar al femeilor doar că femeile fac un mare caz din asta): preţuim oamenii abia după ce-i pierdem.
Salut.
De ce nu incerci cu un alt baiat? Daca nu esti sigura, de fapt, daca stii ca nu-l mai iubesti, eu as zice sa nu te mai complici degeaba.
Pai...trebuia sa-l pretuiesti dl inceput. un lucru care l-ai avut si ai renuntat la el nu mai poti sa-l obtii usor, sau poate deloc.totusi,inceraca sa-i spui ca ai fost dura, ca iti pare au si vrei sa va impacati
bafta! dar te sfatuiesc, alta data sa nu mai faci asa
Daca tu crezi ca n-o sa mai gasesti un barbat ca el (o fi vreun superman? ) atunci da ai putea a te impaci cu el. In schimb daca nu vrei sa te trezesti peste cativa ani cu cateva regrete. Eu iti recomand sa traiesti clipa!
Stiu cum e, sa simti asa ceva. sa vrei sa iubesti, desi uneori parca iti place si fara "el. Stii cum te poti vindeca?
Intr-un singur fel : cunosti persoane noi, incepi relatii noi. dar niciodata sa nu le compari! cu fosta relatie.Eu am facut greseala asta.si-mi pare rau. Traieste-ti viata
Inca ceva, iti recomand sa te uiti la filmul asta, daca nu l-ai vazut inca : Remember me(2010 ) te poti uita si online aici
Uita-te pana la sfarsit, te rog eu. si o sa intelegi ce vreau sa zic. nu cauta descriere. trailer nimic. poate ca pana la mijloc o sa ti se pare doar un film banal. Dar daca o sa fii atenta la el si te uiti pana la sfarsit, o sa vezi ce film bun e! Astept un msj dupa ce l vezi
Asteapta caci sunt multi baieti pe lume si unul din ei sigur te merita, nu incepe din nou o relatie fara nici un sentiment caci mai mult iti va aduce suferinta
Pai trebuie s ate gandesti de la inceput si al ce simtea el in plus e treaba ta ce faci dar daca ai suferit din cauza loui treci mai departe o sa treci peste toate pana la urma asa ca... dar daca il iubesti cu advarat si el simte la fel pana la urma o sa va impacati
Buna
pai cum ai spus si tu te gandesti sa te impaci cu el pentru ca nu ai mai fost cu nimeni timp de 2 ani
si iti este dor sa simti afectiune si dragoste din partea cuiva
parerea mea ar fi sa :
incerci sa cunosti o persoana mai buna decat fostul tau iubit si o sa observi la un moment dat ca il iubesti si tii la el mai mult decat ai tinut la fostul.
SUCCES:*
Nu inteleg unde e dilema, nu il iubesti/nu iti mai place deloc de el nu te impaca cu el. daca inca ti se pare cat de cat atragator(nu doar fizic) impacate cu el, dar daca o faci exista posibilitatea sa se ajunga iar la despartire. sti cum e, ciorba reincalzita nu mai e buna de cele mai multe ori. deci analizeaza situatia si actioneaza: ori te impaci cu el si iti asumi riscul ca va veti desparti din nou din acelasi motiv, ori treci peste si cauti pe altcineva