| denissita_6892 a întrebat:

am o mare dilema nu stiu ce sa fac. sunt maritata de 5 ani am s un copil. problema e ca imi face avansuri si nepotul si varul care e cel mai bun prieten cu al meu. s ca tot nu e de ajuns inca un var de al sotului meu se da la mine.nu stiu ce sa mai fac mai ales ca sotul meu vrea sa afle adevarul punandu ma fata in fata cu toti. acum la mintea cocosului.cine dintre ei ar recunoaste asa usor si de ce ar recunoaste pana la urma? imi vine sa plec in lume
voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| valutzza a răspuns:

Buna! pff.tu ai o problema. pentru ca daca i-ai spune sotului tau acest lucru probabil nu te-ar crede si daca te-ar pune fata in fata cu cei 2 nici ei nu ar recunoaste.un singur lucru ai putea sa faci! sa iei telefonul cu tine si sa inregistrezi o conversatie in care sa i faci pe ei sa iti zica tie ceva compromitator pentru ei! sau ai mai avea o varianta! dar.este cam grea.sa te duci la sotul tau si sa incepi sa il faci sa creada ca ei se dau al tine.si crede-ma ca daca te iubeste cu adevarat te crede.succes!

11 răspunsuri:
| vera_5828 a răspuns:

Pune-i la punct si gata. Toate au o limita, nu te imbraca cu haine provocatoare, daca ai copil nu mai poti purta anumite lucruri, daca au neveste spune-le sa-i tina in frau.

| denissita_6892 explică:

I am spus sotului meu. i am spus prima oara asta iarna cand a s a dat la mine nepotul. dar al meu nu stia ce sa faca zicea ca rezolva in timp.acum cand i am zis de varsu iar a zis ca ma pune fata in fata
zice ti si voi nici dracu n ar recunoaste1

| denissita_6892 explică:

Buna tot eu sunt cu povestea. nu ma imbrac provocator. din contra nici pe tocuri nu pot merge.stau la tara la curte in mult praf dar ma intretin atata tot. dar as vrea din tot sufletul sa nu se mai uite niciunul dupa mine

| Anonymus314 a răspuns:

Mi-as vedea de treaba mea, sincer, nu m-ar interesa avansurile lor atata timp cat am o femeie(sau barbat in cazul dumneavoastra) si un copil.

| fetitaCUPiscoturile a răspuns:

Doamne ce fel de rude tampite mai aveti si voi incestuase?
mai urma sa zici ca se da si tatal si fratele la tine?
Poate ca ei fac glume si tu le ei pe bune daca nu inseamna ca au probleme grave si merita sa fie castrati.

| yournameplease a răspuns:

Sa recunosti in fata barbatului tau ca acei barbati se dau la tine. daca nu vrei, fa un filmulet in care arata ca se da la tine, sau eventual spune-i sotului sa vina acasa mai devreme si sa-i prinda cand se dau la tine. Dar cel mai important, nu accepta avansurile, pentru ca ai si un copil.

| GeorgeTiberiu a răspuns:

Sincer daca ti la el, mai bine i-ai recunoaste pentru ca doar vrei sa stai cu el toata viata. si-ti zic ca o sa fie mai grav daca o sa afle el. o sa se supere, etc. mai bine i-ai zice daca tu nu ai absolut nici o vina.

| Silviu1989 a răspuns:

Inseamna ca esti buna. de ce nu esti si la suflet si nu-i satisfaci pe toti ca o doamna?

| stelică2695 a răspuns:

Wow creca arati f bine, cateodata e si un blestem, incearca sai ignori pe aia sau spuneleo in fata

| Romantiku a răspuns:

Buna denissita sa stii ca este o mare problema cred ca cel mai bine leai zice in fata la amândoi sau iai zice sotului tau despre eii ca sa fi fata corecta uite id meu de mess nastaseconstantin si putem vb acolo

| Tutuianu_Oana_1981 a răspuns:

Buna denissita, stiu ca e de mult postarea, dar vreau sa spun ca am trecut si eu de curand printr-o experienta asemanatoare. Cel mai bun prieten al sotului meu, suntem buni prieteni de familie, mi-a trimis mesaj pe facebook ca sunt sexy, si sa ii trimit poze ca sunt frumoase. L-am prins intr-o zi pe strada si ce i-am facut. i-am zis cum isi permite, i-am dat eu vreo data motiv sa se dea la mine? apoi, i-am zis si sotului meu. Am ras amandoi (eu si sotul ) de situatie, iar acum imi bat joc de prietenul lui de cate ori am ocazia. Mi-a promis sotul meu ca nu ii spune nimic. Cred ca ii ajunge ca l-am facut de ras in sat. Nici eu nu ma imbrac provocator, nici nu ma machez prea des, dar ce vrei, anormali.