Buna. Am trecut si eu prin ce treci tu. Stiu cum e sa nu fi bagata in seama de cel pe care il placi. Am sa iti spun cum am facut eu sa ma bage in seama. Si sper sa iti fie de folos.
Cand il vedeam,ma bagam in vorba cu el. Dupa am auzit ca e ziua lui de nastere, si m-am dus cu niste prietene sa imi dea niste sfaturi ce as putea sa ii fac cadou.I-am cumparat o mica atentie si pentru el a fost ceva foarte deosebit. A inceput sa ma bage mai mult in seama, iar dupa cateva saptamani a venit la mine acasa si m-a intrebat daca vreau sa fiu prietena lui. Si normal ca am acceptat.
Si tu ai putea face la fel.
Fi tupeista si spune-i ca il placi. Si asa poate iese ceva intre voi.
PwP:*
Eu ma gandesc sa ii lasi un bilet in caiet in care sa iti zici sentimentele fata de el. Ma gandesc ca daca ii zici in fata o sa te pierzi. Daca nu vine la tine sa iti zica ceva oricum a doua zi sau peste o saptamana il opresti si il intrebi daca a vazut biletul de la tine si sa iti zica ce parere are.
Mama mama ce raspunsuri:fii tupeista, spune-i, etc.acum fara caterinca cand plecati de la scoala sau vezi tu gasesti un loc mai retras sa nu va vada nimeni si ii spui cum sta treaba.mama mama ce raspuns am dat.ar trebuie sa incerc si eu asta
Buna.si eu am aceeasi problema ca timiditatea adica n-am curajul sa i spun unui baiat in fata ca il plac.eu iti sugerez asa:cerei ID-ul de mess(daca deja il ai si mai bine) vorbesti ca el pe mess la modul cel mai serios si intreaba-l de ce se comporta asa ca tine de la un timp sau spune-i ce simti pentru el.pentru mine sa vb pe mess e mai usor decat sa ii spun in fata. vezi ce faci si succese si pupici :X
EU zic ca ar trebui sa-i spui ca cine stie dragostea se bazeaza pe risk si propunere daca te place sa te plac asa cum esti asta e parerea mea...
Cel mai bine e sa iti pui o prietena de incredere sa il intrebe ce simte pentru tine