Faptul ca etsi departe de ei ii ingrijoreaza, ai parte de parinti minunati care iti vor binele desi nu gasesc cea mai buna cale de a o arata. Ei nu vor sa se certe cu tine, doar incearca sa nu "te piarda", sa petreaca timp cu tine.
Ti-as sugera: 1. O discutie sincera, desi cred ca ai mai incercat in care sa ii lasi sa spuna ce te deranjeaza si tu sa le demonstrezi ca le poti demonta toate grijile is observatiile, sa le aduci dovezi. Cu putina rabdare o sa ajungeti la o intelegere.
2. Faceti un fel de pact: o spatamana ramai la cain, o saptamana te intorci acasa. Inceraca sa faci ruperea asta de ei usor, cu pasi mici, arata-le ca nu ii ignori si ca ii iubesti la fel de mult.
3.Adu-l si pe prietenul tau acasa putin mai des-flori pentru mama ta, o atentie pentru tatal tau, o cina linistita in care sa spuneti ce bine va mergeti, ce mult invatati si tot asa ii vor face sa va sustina. Ce parinte nu e fericit pentru copilul lui? Vor si ei sa fie o parte a vietii tale.
4.Suna-i atunci cand nu se asteapta sa le spui ce ai mai facut la facultate, sa le spui ca etsi bucuroasa ca ai avut un curs foarte interesant, ca ti-e dor de ei. Lucrurule mici conteaza, se vor simti importanti si se vor bucura ca sunt primii pe care ii suni.
Sper ca sfaturile mele or sa iti fie de folos, Paste fericit si mult succes pe toate planurile!
Uite,pote le e frica ca micuta lor fetita a crescut e la facultate, are note bune, un iubit si celelalte.Asta nu inseamna ca nu te mai iubesc.Mai ales daca esti singura la parinti.Si la mine e la fel, totusi sunt mai tanara ca tine.Tin mult la tine, si nu vor sa ii parasesti.In plus poate pentru ca esti singurul copil nu vor sa faci greseli, si sa ii raspecti, sa nu ii uiti.Incearca sa discuti cu ei, sa le explici ca devenind independenta nu inseamna ca ii vei lasa.
Bye!
Se ingrijoreaza fiindca tu nu esti langa ei. Vor doar sa te protejeze. Si in legatura cu iubitul tau, poarta o discutie cu el si spune-i ca nu e vina lui, parintii fac asta doar ca sa te protejeze.
Oricum, chiar daca tipa la tine sau te trateaza cam sever, ei te iubesc. Succes la examene si Paste fericit! :*
Da te inteleg foarte bine..si eu sunt in aceeasi situatie ca tine dar cateodata ma bucur ca m.au tinut asa pentru ca altfel nu stiu cum ajungeam acum.tin la tine chiar daca nu o arata intr.un mos placut.le e frica sa nu ti se intample ceva..incearca si prinde un moment in care sa vorbesti cu ei si sa le spui tot ce simti si cine stie
Bună.
Hristos a Înviat!
Și de ce nu te angajezi?
Asta ca să nu mai depinzi de ei și să vezi viața "în realitate"!
Ai grijă de tine și ascultă și de ei, sunt părinții tăi.
Pa, pa.
Sunt genul de parinti grijulii poate chiar exagereaza cu asta si inca nu accepta ca fata lor a crescut