Trebuie ignorați sau raportați dacă devin prea insistenți. Există persoane calificate să se ocupe de astfel de comportamente.
Nimeni nu ar face asa ceva daca nu este altceva putred la miljoc.
Baietii nu fluiera fete insotite, exista un soi de camaraderie ca sa zic asa.Doar daca prietenul tau a dat detalii picante sau este un pampalau.
Faza este ca ei il strigau pe el...am specificat ca au fost colegi.Pe mine deranjandu-ma ca incearca mereu sa ne ațâțe am intervenit (asta a fost o greseala a mea) fiindca acele persoane sunt limitate si fara educație.Ei nu ma fluiera pe mine ci mi-au vorbit urat cand am intervenit.
Nu am specificat concret.Acesti romi, il strigau pe el (au fost colegi in trecut), prietenul meu neavand o relatie de prietenie, au fost colegi si atat. Ei cauta sa se dea in spectacol, sa provoace, sa deranjeze.In momentul cand le-am spus frumos, civilizat sa nu se mai lege aiurea atunci mi-au adresat jigniri (numindu ma p......uata si ca ii,, mananc" banii), reproduc cuvintele lor. Eu nu ingeleg ce au cu mine acesti oameni si nu stiu cum sa procedez in astfel de situatii.
Nu le ziceti ciori ca se supara si zboara. Asa sunt cioroii astia, sa nu va luati in gura cu ei ca pe urma vine tot gang ul.Doar faceti-va ca nu auziti sau va mutati in alta parte.