| Hellen94 a întrebat:

Am o problema pe care nu stiu cum sa o abordez, deci vorbesc de un an cu un baiat si unchiul meu mi-a spus daca am vrea sa ne mutam in apartamentul lui din Spania iar prietenul meu sa se angajeze in locul lui pe un salariu de 2000 de euro, prietenul meu si eu am fost de acord, insa parintii mei mi-au spus sa se duca el singur in primul an sa stranga bani de nunta iar dupa ce ne vom casatorii sa ma duc si eu acolo sa strangem bani pentru o masina si sa terminam etajul aici in tara la casa noastra.Insa parintilor mei le este teama ca el daca va ajunge acolo va incepe sa isi ajute mama tot timpul cu bani si noi nu mai realizam nimic si ca din cauza acestui lucru nici eu nu voi fi fericita. Cand am incercat sa discut subiectul asta cu prietenul meu, el ori il evita ori imi spune ca si eu si mama lui ii facem capu' mare intotdeauna si ca vrea sa scape de amandoua, ca mai e timp pana o fi sa plece.I-am zis ca nu sunt de acord sa ajunga cu ajutorul meu acolo si sa dea banii pe tampenii si sa nu strangem nimic iar el a spus ca nu suntem din vremuri vechi sa se insoare cu mine iar eu sa ii tin evidenta la bani si sa asculte doar de mine.Si sunt sigura ca mereu o sa isi ajute mama, pentru ca e un baiat extrem de milos cu toti.si i-am spus ca ori face ca mine ori nu va mai ajunge in Spania, i-am spus ca el trebuie sa lucreze doar pentru mine si ai mei, nu pentru maica'sa ca doar nu e ea nevasta lui.Cum sa il conving si sa il fac sa asculte si de mine si sa isi dea seama ca greseste?

Răspuns Câştigător
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Tu gresesti, e important ca el sa-si ajute in egala masura mama si pe tine si NU are nici o obligatie sa munceasca pentru ai tai. pe ai tai ajuta-i tu cu bani, din munca ta.
daca vei fi la fel de rea si egoista, baiatul isi va gasi o femeie mai normala si vei ramane singura cu ai tai.

9 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

De cand barbatu e sluga? Da bun, ma insor cu o femeie, cum sa imi faca mie femeia impozitul la bani ea nelucrand? adica eu o car pe spinarea mea, vin rupt de oboseala de la munca, si femeia sa imi crape capu ca unde's bani si ce am facut cu ei? Pai in secunda 2 a zburat la masa acasa.
Eu inteleg, sunt barbat, duc greul.Sunt barbat, dar nu magar sa trag la jug.
Ori muncim amandoi sa strangem pentru noi, ori muncesc eu dar sa nu aud vorbe ca nahappy
O sa te lase in cele din urma, si o sa ramai cu mami si tati.
Cand te insori/mariti relatiile cu parinti se slabesc automathappyTre sa tii cu sotul, si sotul cu sotia.

| Danut_Popa_1961 a răspuns:

Pai e normal ca sa hotarati impreuna cum sa va ajutati parintii.Are aceleasi sentimente fata de mama lui ca si tine fata de ai tai.Dar stabiliti impreuna, sa cadeti de acord inainte de plecare.Ar trebui sa mergi cu el, sa fiti impreuna.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Adica cum?! Nu am inteles. Tu vrei sa-i ajuti pe parintii tai dar el sa nu-si ajute mama?

| Danyel10 a răspuns (pentru anonim_4396):

Da exact asta ai inteles, si ai inteles bine, e cu capul domnisoara se pare, de aceea nu o sa realizeze nimic din ce si-a propus

| c0ton a răspuns:

Inca un motiv sa nu te casaturesti zic de barbati dar ce sa devii o sluga uneia sa te ia de prost pai ii dau un headshot cat ai clipi!

Răspuns utilizator avertizat
| Mădălllinna a răspuns:

Mai lasa de la tine. Mai faceti si compromisuri happy

| SweetAl3x a răspuns:

Ar trebui sa te gandesti putin ca e normal sa vrea sa isi ajute mama, sa va ajutati parintii in mod egal.
Asta: 'i-am spus ca el trebuie sa lucreze doar pentru mine si ai mei, nu pentru maica'sa ca doar nu e ea nevasta lui' - e de toata jena... schimbati mentalitatea daca vrei sa ai o casnicie frumoasa.

| Sibeluca a răspuns:

Faci cum spun parintii tai, este cel mai bine. Si daca este baiat bun stai calma ca o sa te asculte.Si lasa-l si pe el, stie el ce sa faca! O sa stranga si bani pentru nunta dar daca mama lui are nevoie si ea de bani, ce ai vrea sa faca..ca doar este mama lui!