| dragster a întrebat:

Am o problema si sper sa ma ajutati sa o duc la capat. Cunosc o fata de aproximativ un an, ea avea prieten in vremea aceea. In iarna s-a despartit de el si eu m-am tot bagat in seama si vorbeam foarte mult. La un moment dat ea mi-a zis ca ea vrea sa fim doar prieteni si spera ca nu m-a facut sa cred altceva din discutiile pe care le aveam. Am acceptat, dar acum simt ca m-am indragostit de ea. Cum sa procedez cu ea pentru ca daca as mai primi un raspuns negativ cred ca as muri. Ma inteleg foarte bine cu ea si nu vreau sa se supere pe mine sau sa zica ca sunt prea insisten. ideile sunt bine venite! Help me

Răspuns Câştigător
| simmy_8381 a răspuns:

Mei, indicat ar fi sa ii spui ce simti si ce vrei de la ea. Insa fii realist, daca stii ca inca simte ceva pentru fostul ei, este posibil sa ai de suferit in urma unei relatii, deoarece, ea te va accepta doar pentru a uita de fostul. Ar mai fi situatia in care, si tu ii placi, sau ajunge sa te placa pe parcurs, sau situatia in care te-ar refuza si bineinteles, s-ar rupe ceva in prietenia voastra. Consider ca cel mai bine este sa pui in balanta daca esti dispus sa o pierzi si ca amica, sa incerci sa aflii ce simte pentru tine si abia apoi sa actionezi in vreun fel. Stai linistit, nu a murit nimeni (natural big grin ) din asa ceva si nu vei muri nici tu. Capul sus, unele situatii dezolante iti intaresc caracterul. Bafta in ceea ce decizi sa faci!

5 răspunsuri:
| TheUnikBiby a răspuns:

Ramaneti prieteni.Gandeste-te ca daca ai sa insisti pe o relatie, ea ar crede ca esti prea insistent sau stresant si s-ar putea sa nu fiti nici macar prieteni.
Incearca sa ai rabdare.Ii poti arata ca tii la ea si prin comportament (sa-i iei apararea daca e necesar intr-o situatie, sa o sustii.etc)nu doar prin vorbe.
In primul rand, incearca sa ii fii un bun prieten pe care sa poate conta.Da-i sfaturi, ajut-o cand are nevoie, sustine-o...etc. si asa poate va intelege ca tu esti cel de care ea are nevoie.

Bafta!

| georgily a răspuns:

Mai lasa-o un timp. Nu o stresa acum cu chiesti de genu " stii te iubesc".sau assa [intelegi tu :*]. Comporta-te cu ea la fel cum o faceai pana te-ai indragostit. Da-i timp, sper sa te placa si ea. Succees [Funda?] big grin

| Awesom a răspuns:

Prietene in momentul cand ai acceptat sa fii prieten cu ea, tu ai facut cea mai mare greseala pe care o poate face un baiat intr-o relatie cu o fata.Ai intrat in friend zone de acolo din privinta ei nu mai iesi decat intr-un singur fel:Rupand toate legaturile cu ea.Nu incerca s-o cuceresti pentru ca gresesti grav, pentru ea esti doar un amic si atat.Si eu am fost in situatia ta dar am ales decat sa fiu amic cu ea, mai bine fara nici un fel de tangenta.

| Marinake a răspuns:

Iti recomand sa ii spui sincer ce simti pentru ea si daca iti da un raspuns negativ nu dispera.Intr-un final toti gasim persoana potrivita.Eu am fost respins de mai multe fete dar in final ies cu o veche prietena :d bafta amorezule si nu uita:fii sincer cu ea ca nu e capat de lume daca refuza

| ElaMusic a răspuns:

Incearca sa o cuceresti in asa fel incat sa nu isi dea seama.fai mici cadouri (bomboane ciocolata trandafir bijuterie (brata, lant) ) dar care la inceput sa fie anonim, incearca sai ii afli reactia dupa primirea fiecarei surprize si cand consideri u ii faci o surpriza in care ii dezvalui tot misterul iar daca nici pentru asta nu accepta atunci nu stiu ce sa zic...pup si astept raspuns daca iiti place ideea si daca functioneaza te pooop