Barbatu ala ori e prost ori nu stie sa pretuiasca ce are langa el
Ar fii frumos sa gasesc si eu o femeie ca tine -.-
Dar.asa ceva e o raritate nu prea gasesti femei/barbati cu capu pe umeri
Toti se uita dupa ceva anume...
Well.eu as zice sa nu ii mai dai atata atentie separativa cam 2 saptamani
dupa vezi cum reactioneaza ^^ take care
Mai eu sincer nu stiu ce sa zic ...era frumos daca mergea toate bune si frumoase intre voi. Intreaba-l daca are pe alta. poate si mama lui a intervenit in relatie daca spui ca e atasat de mama lui. Dar astea sunt semne ca nu mai vrea sa fie cu tine . Poate s-a plictisit poate si-a gasit pe alta nu se stie niciodata. e pacat dupa 3 ani sa va despartiti dar parerea ta conteaza cel mai mult . Daca tu simti ca relatia nu mai merge atunci poate chiar nu mai merge. Daca tu vei decide sa te desparti de el atunci sa stii ca nu iti va fi usor. Oricum iti urez succes in decizia pe care o vei lua si sa fii tare
Lasal naibii de idiot. face pe stapanul fiindca asa l-a invatat masa.si pe smecherul fiindca asa fac barbatii ...chipurile.ii trebuie o sluga proasta si ascultatoare, ea sa stea acasa si el sa mearga oriunde fara sa fie intrebat unde a fost. fugi de el cat mai departe.acest fel de oameni se desprind greu de aripa mamei.si cred ca nu vrei sa te mariti si cu masa nu-i asa?
Nu stiu ce are, s-o fi saturat/plictisit, cine stie... Cert e ca nu se poarta deloc frumos, iar tu nu ai de ce sa suporti asa ceva. Faptul ca te tot amana, nu-mi miroase a bine. O fi incercand sa te distanteze, devenind el insusi mai distant. Sfatul meu e sa vorbesti fata in fata cu el, sa incerci sa afli ce are, sa-i spui ca te deranjeaza comportamentul lui, iar daca se comporta in continuare la fel, paraseste-l. E singura solutie. Din cate vad si ai spus si tu, e foarte incapatanat, asa ca nu vei invinge cu el.
Am trecut si eu printr-o situatie asemanatoare si stiu ca e greu sa renunti la el, dar dupa ce o vei face, iti vei da seama ca a fost alegerea corecta.
Multa bafta.
De ce nu sta la tine inainte de casatorie sa vezi cum se poarta inainte de casatorie? de ce te minte? daca pleaca undeva poate sa iti zica ce face si unde se duce. este indicat sa ii dai o sansa stai cu el inainte de nunta. poate o obosit cind vine de la sevici. discuta cu el sincer.pa
Liviu, pentru gramatica ta am o dedicatie: http://www.youtube.com/watch?v=rG1yd2rH20A
Boala lunga, moarte sigura. Imi pare rau fata, toate indica ca voi nu aveti un viitor impreuna, iar dupa cat de dependent este el de maica-sa, de v-ati casatori, si numai de s-ar muta el la tine "de proba", ar fi chiar mai rau decat este acum.
Sfatul meu... nu pot sa-ti dau nici un sfat, este o decizie pe care trebuie sa o iei singura, pot doar sa punctez ca "the perspective looks grim".
Domnul sa te ajute, in orice decizie vei lua.