Dar nu ar trebui sa "tii" in tine acest lucru, ar trebui spus si gata
Este mai usor decat crezi.
Dacă tu lasi un bărbat să își bată joc de tine doar pentru a nu il pierde e grav.
Intai de toate trebuie sa te analizezi pe tine bine si sa conștientizezi ca nu esti a nimănui, ca iti poti face prieteni si esti o persoana puternică. Gandeste-te daca ai avut si tu de-a lungul timpului ocazia sa fi cu băieți, sau cati nu ti-au facut complimente sau s-au uitat după tine, asta doar asa ca sa iti demonstrezi ca totusi, nu esti de lepădat.Si pe urma sa încerci sa vorbesti cu cineva apropiat, sa iti faci prieteni etc.
Sti care este problema la unele persoane? Foarte multe fete isi fac relații cu "băieți rai","smecheri" doar pentru ca dau bine in societate, ca fac un pic de sala sau au bani.Si tot mai puține ii iau pentru caracter, educatie, mentalitate etc si asa ajungi in punctul asta.Pe urma te obișnuiești cu el, iti place ca esti invidiata si ai senzatia ca o data ce el pleaca tu rămâi 0 si el un star de cinema.
Tin sa te anunt cu parere de rau ca daca te înșală nu te iubeste, iar asta nu poti sa schimbi tu cu toata dragostea din lumea.Si atunci, ar trebui să te gândești daca merita sa stai langa unul ce te iubeste, Sau la picioarele celui pe care îl iubesti? Plus ca trebuie sa te gândesti ca te foloseste practic pentru propria siguranta, ca poate pe viitor va deveni violent, ca poate maine iti zice el valea pe neașteptate si tot acolo ajungi.Ca sa nu mai vorbim ca exista o grămadă de chestii nașpa pe care un bărbat poate sa i le faca unei femei cu care stă si nu o iubeste si nu cred ca trebuie sa ti le enumăr.Plus de asta, tu poti trai cu gândul că după ce o linge pe aia te sărută pe tine?
Fi cerebrală si realistă si spun ei in fata si pune capăt batai de joc, ca ce suferințe vei răbda tu pe viitor le depășește cu mult pe cele pe care le vei avea de vei pleca acum.
Am eu cea mai buna varianta, dar intai raspunde-mi la o intrebare. De ce nu-l parasesti?
De frica de a-l pierde pentru totdeauna, pentru că timpul nu poate vindeca întotdeauna uitarea cuiva, am suferit după fostul 4 ani
Acum poate nu mă gândesc la fostul pentru că sunt cu băiatul actual, dar dacă nu eram, nu știu dacă m-aș fii putut oprii din a ma gândii!
Te rog, dacă chiar ai o idee, un sfat sau ceva, spune-mi!
Adica ala te insala (dupa spusele tale) si tie iti e teama ca il vei pierde? asta da logica. Nu e ok sa lasi asta asa, tu deja esti macinata totala, daca mai lasi sa se desfasoare frustrarea asta o sa clachezi, tai raul de la radacini. Oricum relatia asta e pe tobogan, nu stiu ce ai mai pierde, ai doar de castigat.
Nu știu dacă știi atunci cum e când te atașezi de cineva, logica e ca țin prea mult la el și în ultimii 2 ani jumate, doar pe el l-am avut... Aș avea nevoie de susținere dacă ne-am despărți, și nu cred că o s-o am
Nu pot decat sa spun atat. Respecta-te pe tine si timpul tau.
Si daca-l pierzi, ce? Ai sansa sa gasesti altul mai bun care nu te inseala. La asta te-ai gandit?
Acum poate te intrebi,, pai da dar daca nu imi voi gasi pe altcineva?" Esti femeie. Ai tone de obtiuni, ai tone de barbati pe retelele de socializare pe care ii poti cunoaste.
Tu vrei sa stai toata viata, sau mai rau, sa-ti intemeiezi o familie cu cineva care nu te respecta si care te inseala?
Parca vad peste cativa ani,, Mami, unde-i tati?" si tu ii raspunzi,, eh. s-a dus s-o f*ta pe alta, asa mai fac barbatii".
Gandesti pe termen scurt si asta te dezavantajeaza.
Chiar n-are logica, demnitatea ta unde mai e?
Nu mă gândesc că nu-mi voi găsi pe altcineva și nici pe termen scurt nu mă gândesc și pe niciun termen, azi ești mâine nu mai ești, eu doar cer niște sfaturi aici, la sfârșit voi vedea ce va ieși, eu îți mulțumesc de sfat oricum! Adică nu e că aș avea ideile mele proprii despre situația asta
In lumea asta ai doua posibilitati:
1. taci si inghiti, ca tii mai mult sa fii cu el decat el sa fie monogam
2. il parasesti, e clar ca el isi da seama ca, greseste, si poate nu vrei sa ajungi sa te arzi mult mai rau, adica, la modul ca te paraseste peste cativa ani cand ai 3 copii si nu ai job pentru ca tu ai grija de copii
NU exista a 3-a solutie, daca afla ca stii, o sa se simta vinovat si o sa te lase oricum
Dacă nu o să mai fiu cu el, nu o să am copii, adică pentru a face copii, părere personală, trebuie să fii pregătit și până o să fiu pregătită nu mai Dumneu știe cu cine o să fie, oricum Dumnezeu vede
PS daca arati ca in poza de profil, iti gasesti un baiat bun in 5 minute... MAXIM!
moment in care dupa sfatul pe care ti l-am dat, eu nu pot sa ma ofer, prea suna a conflict de interese
dar pot sa iti spun ca e un imbecil amarat daca te inseala, sa am o fata ca tine, as incerca cu toti dintii sa ma tin de relatie
Heei!
Vrei sa-i spui intr-un mod subtil sa inteleg?
Poti folosi diverse fraza ironice cum ar fi: "Imi place fidelitatea ta debordanta, esti atat de fidel incat nu cred ca m-ai putea insela vreodata, chiar daca iti vine sa sari peste prima fata care intra in incapere atunci cand suntem in public".
Eu am dat doar un exemplu, poti alege tu ceva mai potrivit pentru ca tu il cunosti si sa nu uitam de felul in care o spui pentru ca si asta conteaza
Mult succes!
Daca crezi ca il iubesti si chiar crezi ca merita pune- i in vedere ca, daca intr-o saptamana nu scapa de aventura lui ii faci bagajul. Sau poti sa ii spui ca ai ramas insarcinata. Caz in care sa fii atenta la reactia lui. Oricum e grea problema ta...cine din voi are contractul casei etc. Cat timp aveti impreuna? Ce varsta aveti? Spui ca l-ai iertat de multe ori...
Mulțumesc de sfaturi, dar voi vedea la sfârșit ce va fi
Sper sa nu ajungi la concluzia: Delbert McClinton::::You were never mine.
O melodie ce in cazul meu din pacate s-a adeverit(
Daca este un bts (probabil clamidia) medicul ginecolog iti poate prescrie tratamentul corect in urma analizelor.
Acum cea mai simpla varianta e sa ii spui direct ca sti ca te inseala si sa ii urmaresti reactiile. Asa vei sti daca minte sau nu.
Varianta mea e mai sadica. Ii spui ca sti totul si ii soliciti sa iti spuna pas cu pas cum a facut-o. Fireste ca va nega, dar apoi ii povestesti tu pas cu pas cum a facut-o. Apoi rupi orice legatura cu el. (asa am incheiat o relatie de 2 anisori cu o fosta)
Nu m-a deranjat deloc ceea ce a facut, ci m-a deranjat negarea si minciunile ei. Increderea se castiga foarte greu si se pierde extrem de usor.
Să presupunem că nu vreau să-ți înțeles primele propoziții!
Dar exact, încrederea se câștigă foarte greu, mi-a făcut mai multe faze, dar l-am iertat, de ce? De frica de a-l pierde pentru totdeauna, știu că trece odată și odată, dar am suferit după fosta relație 4 ani!?
Exact asta mă supăra, că mă minte că cică iese să vb cu prietenul lui despre Sf, Valentin 30 de Min dar eu știam exact unde se duce pentru ca îi vedeam mesajele de pe insta? îi știu adresa tipei și pe ea, aseara mai că era sa ma duc pana acolo, doar ca era foarte târziu( 3am), iar noi suntem în Anglia și mi-a fost cam așa! Chestia asta s-a întâmplat ieri
Scuze că m-am extins atât cu povestea, doar că nu am cui să îi povestesc?
Eu iti dau o idee mai ingenioasa. Afla cu cine te insala, daca nu cumva stii deja, contacteaza-o si incearca sa-i aranjezi ceva. Nu stiu daca o sa functioneze, trebuie sa te intelegi cu ea, dar daca reusesti poti sa o faci pe respectiva sa-l cheme la ea acasa, iar mai apoi, cand vine, sa-i deschizi usa. E un mod foarte bun de a-i zice si de a-l face sa se simta prost.
Știu cu cine, doar că nu o suport și faza cea mai amuzantă e că tipa mă știe și știe că o urăsc, pentru că înainte lucram împreună, sunt în Anglia și lucrez la un depozit DPD se numește unde era și ea și era să o accidentez din greșeală! Dar a plecat de acolo, doar că atunci nu știam că vorbește cu ea prin mesaje, doar la munca și atât, deci planul asta pica( deși era ceva sa se fii întâmplat asta,, mulțumesc oricum
Cu mare drag! Of, chiar era ceva sa mearga. Ma rog, ai putea sa-l confrunti direct, dar sa pari putin nepasatoare asa, sa-i arati cine esti. Capul sus!
Te înțeleg perfect. Am citit toate răspunsurile tale și ești exact cum eram eu, degeaba ți-as spune sa îl lasi pentru ca iti este greu și nu ai puterea necesară mai ales ca nu este nimeni lângă tine. Eu când am fost in situația ta, m-am îmbolnăvit foarte grav, îmi cadea parul din cap de aproape ajunsesem chelioasa, slabisem enorm și vomitam intr-una. Știam ca ma Înșeală dar nu voiam sa îl pierd și ma învinovățeam pe mine pentru ce făcea el. Jur ca in întrebarea și răspunsurile astea pe care le-ai dat ma regăsesc și parca sunt eu de acum câțiva ani. Nu îl părăsi, o sa fie de 10 ori mai greu, după o sa te gândești ca dacă nu îl părăseai tu, erați încă împreuna, o sa te învinovățești și o sa îți faci tot felul de gânduri și te-ai gandi cum ar fi fost dacă nu l-ai fi părăsit. Decât sa regreți ceva ce ai făcut, mai bine stai și măcar ești împăcată cu gândul ca ai dat tot ce aveai mai bun dar el și-a bătut joc. Așa te simți mult mai bine și nu îți pare rau de nimic. Presupun ca sunteți plecați in Anglia sa faceți bani amândoi. Uite ce zic eu. Dacă stati împreuna, Cel mai bine ar fi, sa începi sa strângi bani sa ții pui deoparte. Angajează te in mai multe locuri, lucrează non stop ca sa strângi cât mai mult. Îi ascunzi undeva unde sa nu i găsească deloc. Nu îi zici nimic si ai grija sa nu știe el ce faci tu. Stai cu el, oferă-i in continuare dragoste și afecțiune, și așteaptă sa vezi ce se întâmpla. In caz ca vrea sa te părăsească Pt aia, iei frumos bănuții și pleci ca nu mai ai alta varianta. Dacă nu stai cu el in casa e mai bine pentru ca nu o sa ai de tras. Sunt curioasa și as vrea sa te întreb, cum vedeai mesajele? Ai parola lui și el nu știe asta? Și de unde știi unde sta tipa aia?
Eu nu vreau să pun atât de mult suflet în situația asta, mereu am pus și mereu mi-am luat-o rău!
Nu mă învinovățesc pe mine și nici tu nu ar fi trebuit să o faci pentru că NU tu ești cea care a înșelat, dacă TU crezi că dădeai tot ce aveai tu mai bun și nu îi ajungea, nu era vina ta, nu ar fi trebui să crezi că a fost vina ta!
Sincer, faza e că m-am gândit cum ar fi dacă l-aș părăsi, ar fi greu, mereu e greu, dar reușești dacă chiar îți dorești! Nu pot lucra în mai multe locuri și nici non-stop nu pot, pentru că sănătatea nu-mi permite și stam împreună, lucrăm cu program aiurea și în același loc de munca nu am cum! Și stam împreună în aceeași casă!
Da, am contul lui de insta și el nu știe și întru de pe telefonul meu pe contul lui, și am întrat într-o zi din greșeală ba chiar și am dat la mesaje doar așa și am văzut ca vorbea cu aia, mai ales că nu o sufăr, și știu unde sta pentru că ea i-a dat adresa lui dar oricum nu au mai vorbit
Ma bucur ca s-a calmat situația, poate a vrut doar sa o aiba Pt o noapte sau Pt o aventura, ca așa sunt bărbații... Important e ca " renunța" la ea Pt tine și asta înseamnă ca te iubește
Sau, îți mai dau o varianta, prinde-o pe aia mai ales dacă știi unde sta și știi tu ce sa faci! Poate ii faci o vizita asa ca intre prietene înțelegi tu, Fa-o frumoasa, du-o la salon și fa-i o coafura mișto, poate i-ar sta bine cu parul mai scurt, un machiaj frumos : )) sa vedem dacă o mai place iubitul tau când o vede așa frumix.
Nu știu cum, de aia am nevoie de voi, de un sfat, de orice! Sunt în Anglia și nu am niciun prieten
Hei... daca vrei putem sa vorbim pe whatsapp. poate te pot ajuta cu un sfat, ceva. uite nr meu aici: 0768137704
Bună, nu-ți găsesc numărul
Înșeală-l și tu și dacă afla și dacă te întreabă de ce ai făcut-o îi spui " ca și tu m-ai înșelat ". Și așa pate te alegi și cu ceva mai bun, Adica ăla cu care o sa îl înșeli, poate chiar se leagă ceva cine știe. Dacă nu i pasa de tine nici nu o sa afle vreodată ca îl înșeli ) dar sunt curioasa, de unde știi tu sigur ca te Înșeală?
Cu siguranța nu am sa fac asta
Știu cel mai sigur, am dovezile, am văzut mesajele, am screen. cu convorbirea și poze cu alte convorbiri, dar oricum, situația s-a calmat