| Monutza a întrebat:

Buna tuturor..am si eu o mica problema..acum aproximtiv 2 luni mi-am facut un iubit..la inceput ma ascundeam de ai mei imi era frica deoarece el are 20 de ani..si eu 17..si credeam ca nu vor fi de acord cu varsta..pana la urma ai mei am aflat de relatia noastra..si el vine pe la mine..doar ca mama mea nu prea ma lasa afara aseara de exemplu m-a sunat tata la 9 sa fiu in casa..si el mi-a zis ca probabil cand o sa se schimbe ora o sa ma aduca la ora 7 in casa. dati-mi niste sfaturi cum sa ii zic mamei sa ma mai lase afara cu doar stie ca stau cu el..adica sa aiba incredere in el. orice sfat al vostru conteaza.happy

Răspuns Câştigător
| selena05 a răspuns:

Buna! poti incerca sa vb cu parintii tai sa le explici ca pot avea incredere in tine sau prin actiunile tale le poti demonstra ca esti responsabila si suficient de matura incat te pot lasa pe afara mai mult.Le poti explica faptul ca te simnti jenata fata de prietenul tau ca te cheama in casa atat de devreme ca ceilalti prieteni stau mai mult pe afara, incearca sa le povestesti care sunt activitatile voastre pe afara si de ce iti doresti sa stai mai mult ( de ex jucati rummy sau carti sau etc), il poti aduce mai des acasa sa il cunoasca mai bine sau poate vb el cu parintii tai sa le ceara sa te lase mai mult, ceva de genul...iti urez succes, pupici si ai grija de tine!

| Monutza explică (pentru selena05):

Hei multumesc frumos, de sfat.:*

| selena05 a răspuns (pentru Monutza):

Nu ai pentru ce :* multa dragoste iti doresc si bafta cu ai tai! :*

| Monutza explică (pentru selena05):

Multumesc.am nevoie.happy

| cosmin2904 a răspuns (pentru Monutza):

Da` prietenul tau ce pazeste?
sa stea la taclale cu parintii tai din cand in cand, sa le castige increderea
sa cuceresti o fata e usor, sa-i cuceresti parintii e mai greulaughing

| Monutza explică (pentru cosmin2904):

Asa e. faza e ca el lucreaza si vine la 4 acasa si de obicei pe la 6 iesim saptamana asta a fost si duminica si luni seara la mine la cina dar nu stiu ce sa mai fac.big grin

8 răspunsuri:
| がさいゆの a răspuns:

Pai incearca sa le spui ca el este deja un adult si tu mai ai putin pana vei deveni la fel.Trebuie sa se incredea in el. daca te va iubi cu adevarat le va spune parintilor ca te poate apara...ADICA SERIOS PE MINE BUNICA MA LASA PANA LA 10 JUM AFARA SI AM 12 ANI!

| AiEnmaYuuki a răspuns:

Cred ca parintii tai sunt ingrijorati sa te lase afara pe intuneric.Dar ai dreptate ei inca trebuie sa-si formeze increderea in el.Pur si simplu ai putea sa incerci sa vorbesti cu mama ta si sa-ti faci o idee despre motivele pe care le are, apoi sa incerci sa le rezolvi.Trebuie sa faci in asa fel incat sa le arati ce baiat minunat este iubitul tau, si cu siguranta atunci ai mai putea vorbi cu ei despre ore tarzii pe afara.Baftawinking

| mongolo a răspuns:

Trebuie sa stie mai multe despre el (sa ii spui cu ce se ocupa, unde sta, etc) iar apoi poate o sa te lase si pe tine mai mult afara.