Ma mie mi se pare ca esti presul ei. Sincer cred ca meriti asta de vreme ce ti se intampla. Daca ea nu te baga in seama niciodata inseamna ca nu ii pasa de tine deci nu te iubeste. Probabil ca esti ca o povara pentru ea, de aia se tine cu dintii de prietena aia a ei. Ai zis ca te saruta doar cand are chef (banuiesc ca nici atunci din placere, doar din obligatie). Chiar nu iti dai seama ca nu te vrea? Ce sa iti mai faca ma sa iti dai seama ca nu te iubeste? Nu te baga in seama, nu te saruta (decat foarte rar), te evita pe strada, se comporta frumos doar cand are ceva de castigat. Nu o mai baga nici tu in seama vreo luna sau doua, nu ii raspunde la mesaje pe mess, evit-o la scoala si pe strada si iesi in oras cu alta fata sa vezi ca nu o sa aiba nicio reactie, nu o sa se supere fiindca nu ii pasa ce faci.
Vorbește cu ea și întreab-o ce vrea, spune-i ce te deranjează și lămurește lucrurile. Și nu te lasa călcat în picioare. Fete se găsesc.
Buna!
Sfatul meu ar fi sa te desparti de ea.Nici macar nu te place, dar sa te iubeasca? Sunt sigura ca decat se oloseste de tine, deci de acum incolo ai grija cu cine esti.
O seara buna!
Se joaca cu tine. Merita putin ciufulita. Vorbeste cu ea. Comunicarea este cheia succesului uneori.