Am avut si eu o problema de asta tot din cauza unei fete si in momentele acela adica aprox 3 luni nu prea am vb preferam sa plec undeva dar mergeam cu o persoana de care stiam ca tine la mine ca la un frate pentru depresi ajuta sa vezi porumbei zburand o spun pe propria experienta incearca sa vb cu ceilalti prieteni sa il lasa mai moale si daca tu esti cea mai buna sora a lui si mai sincera prietena incearca u sa vb cu el dar daca sariti toti odata nu va iesi nimic sper sa te ajute acese mici sfaturi si sa ma anunti daca si-a revenit
Important e sa sa fii mereu langa el, si sa stie ca se pote baza pe tine, nu-l lasa singur. poate nu vrea sa accepte ajutor, insa nu te lasa batuta...stai nereu langa el. n-a pierdut chiar tot, may are prietenii.
Stii tu si nici eu nu pot sa inteleg ce e in sufletul lui si eu am cazutin multe deprestii si credeam ca viata nu mai e pentru mine si ca e maibn sa mor si sa scap de tot ce se intampla in acest moment el se simte inutil traieste ca sa nu moara nu stiu daca ma intelegi importat e sa'i fii aproape si sa'i ridici moralul pentru ca trebuie sa'l ajuti sa iasa la suprafata si sa'i arati si lucrurile bune din viata lui si sa'i spui ca nu meirta sa sufere atat pentru ca el e maiimportant decat toti poate ca tu nu stii cum e sa te simti atat de singur, abandonat, eu am trecut prin asta si faza e ca nu stii ce se ascunde acolo in sufletul sau ai sa vazi ca incet incet o sa'si revina el dar trebuie sa'i dai timp pentru ca atunci cand rana e adanca si mai sucesti si cutitul in ea nu ese vindeca imediat se vindeca in timp seper ca ti'am fost de ajutor daca e vb lasa'mi mesaj cu id tau si vb mess:*