Lasati porcariile si cuplati-va la modul serios. Asta ca sa nu o dati in istericale adolescentine cu partenerii actuali mai incolo. Discutati la rece cu partenerii, lasati loc de buna ziua, si vedeti dupa aia cum evolueaza treaba intre voi.
Parerea mea este ca ar trebui sa renunti la relatia actuala. Ce rost are sa stai intr-o relatie nesudata, fara viitor in care ambii parteneri au viziuni diferite asupra viitorului? Doar de dragul de a sta intr-o relatie? In timpul asta te impiedici si pe tine pentru ca nu poti explora alte optiuni la fel cum il impiedici si pe partenerul tau sa gaseasca o fata cu care poate este pe aceeasi lungime de unda.
In al doilea rand, incheie relatia cu al doilea barbat. El este clar ca nu are de gand nimic cu tine si isi mai insala si viitoarea sotie chiar cand sunt pe punctul de a se casatori. Nici nu au trecut prin partea cea mai grea. Ce o sa faca atunci cand femeia o sa fie insarcinata, o sa ia in greutate sau cand o sa aiba deja copii crescuti si ei o sa fie casatoriti de 10, 15 ani si nu va mai fi atat de usor sa o lase pe cat de usor este acum. Un barbat care insala ramane un barbat care insala. Nu stiu cum poti sustine ca el este matur. Ceea ce face el nu este maturitate. Matur si onest ar fi fost sa se desparta de actuala lui iubita, inainte sa se casatoreasca. Pentru ca o casatorie in care unul dintre parteneri insala dinainte sa inceapa, este o casatorie fara viitor. Si nu va face decat sa aduca suferinta si copii fara tati.
Ceea ce aveti voi nu sunt sentimente. Sentimente ar trebui sa aveti pentru partenerii vostri, pe care evident nu le aveti, pentru ca va bateti joc de ei, facandu-i sa isi piarda timpul insaelatii fara viitor. Imi pot imagina sa ierti infidelitatea cand a fost o singura data si nu s-a mai intamplat. Dar facuta in mod constant este bataie de joc si dovada de egoism. Ceea ce aveti voi este pasiune si infatuare, mai pe scurt ganditi cu organele reproductive in loc sa va folositi capul si ratiunea.
Imi pare rau ca am fost dura, dar asta este adevarul si imi pot imagina ca uneori cand suntem prea implicati in ceva nu putem sa vedem clar situatia, iar in astfel de cazuri avem nevoie cate o palma sa ne trezeasca la realitate.
"Imi pare rau ca am fost dura" minti, ca nu iti pare
Ei..doar asa putin.
Bine macar ca recunosti
Mi-ai cerut parerea si iata-o. Atatat timp cat inima ta apartine altuia decat prietenului tau este cazul sa iti lasi prietenul liber mai ales ca si distanta este una considerabila si va mai si vedeti rar. Ma mir cum de a durat un an si ceva. Pe de alta parte nu este bine, chiar si indragostita fiind, sa ii dai apa la moara unui barbat care este logodit. Pune-ti sentimentele in frau si abtine-te...ti se poate intampla intr-o zi ceea ce i se intampla logodnicei sale acum. Intrebarea este: ti-ar placea sa fii in locul ei? Daca nu, lasa-l si pe acesta in pace pana cand: 1) iti vei pune ordine in gand si in sentimente, 2) logoditul cu alta de care esti indragostitat va fi singur.
Succes pe mai departe in cele bune.
Buna Cristina eu cred ca ar trebui sa renunti la relatia ta cu baiatul de 1 an, nu are rost sa iti bati joc de el, si eu am 7 luni cu iubitul meu si ne certam mereu dar niciodata nu as putea avea ochi pentru alt baiat sau sa fiu cu alt baiat, eu cred ca nu il iubesti pe iubitul tau indeajuns, pentru ca daca il iubeai nu puteai sa te uiti la colegul tau, eu nu te judec dar parerea mea este sa faci ce iti spune inima si asa ai sa fi fericita. pup
Abia aveti 7 luni si deja va certati mereu? peste 5 ani o sa va dati si in cap