| hirdovsmiv a întrebat:

Bună tuturor, am și eu o problemă, sper să aveți răbdare să citiți până la capăt.

Sunt destul de supărat din cauza unei conversații de aseară cu o prietenă.

Am fost la o plimbare cu dânsa și am întrebat-o o chestie banală: "dacă poartă șapcă atunci când aleargă". Când am ajuns acasă, mi-a trimis mesaj pe whatsapp că de ce am întrebat-o dacă poartă șapcă. Are impresia că o urmăresc... a spus că se simte dubios, că nu-i inspir încredere. Dar faza e că eu nu am urmărit-o niciodată, am pus doar o întrebare, dar a zis că e specific.

După aceea i-am scris că-mi pare rău dacă am făcut-o să se simtă așa, i-am explicat că scuzele nu-și au rostul dar i-am zis că țin mult la dânsa, că ea mă înțelesese de fiecare dată când aveam o problemă, totuși m-a lăsat cu seen.

Vă rog foarte mult să mă ajutați cu niște sfaturi, chiar doresc să reiau relația cu dânsa, mă simt atât de prost : (((((
M-am gândit să nu-i mai trimit mesaje și să nu o sun o perioadă mai lungă de timp, nu știu dacă e cea mai bună soluție dar alta nu mai am. Vă mulțumesc mult.

21 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Tu spui ca ai avut o coversatie cu o prietene... iti este prietena sau nu?
O prietena adevarata nu se supara din atata lucru!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Soluția să nu îi mai scrii nu este bună. Discută cu ea până clarifici.

| hirdovsmiv explică (pentru sadrian46):

Știu că nu este utilă, dar n-am încotro. Nu de alta, dar i-am mai trimis astăzi un mesaj prin care am clarificat situația și tot aceeași atitudine a avut. Am rămas cu seen din nou. Am zis că poate, poate îi trece, era doar o chestie banală. Dar ea e mai timidă și pudică de fel. N-are rost să mai pun paie pe foc.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu avem de unde sti daca te-ai comportat dubios cu ea, sau exagereaza.
Dar oricum, sfatul meu este sa o lasi in pace. Sau sa joci tare, insistand ca un disperat. S-ar putea sa o cuceresti asa.
Daca ti-e ok sa insisti ca disperatul, fa-o acum. Bate fierul cat e cald. Da-i mesaj maine, incearca sa discuti cu ea intre 4 ochi.

| hirdovsmiv explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Voi ține cont de sfatul tău. Nu merge la dânsa să fiu disperat. Deja mi-am luat seen, nu vreau să o mai supăr mai mult de atât. Că dânsa de fiecare dată îmi răspundea la mesaje. Nu mă joc cu focul că n-are rost.

| relian a răspuns:

Laso nu-i de tine,este genul ala speriata de bombe laughing Adica intrebi pe cineva chestii banale si deja din orice rahat ea vede balaruri laughing aia sigur nu-i intreaga la cap.
Din exprimarea ta pari a fi din RM asa este? Daca si tipa e tot de acolo,ar trebuie sa stii ce fekl de femei is pe la voi,voi in general sinteti ceva gen extraterestrii,mai ales cu femeile,pfff slabe sanse sa te intelegi.
Femeile din RM is exact cum arati tu pe aici,toate, daca i se pare ca te uiti nitel altfel la ea deja esti bagabont, esti criminal, nu stiu, dar eu asa cataloghex oamenii din RM extraterestrii, nu te intelegi cu ei nicicum.

| Lioana a răspuns:

S-a speriat fata. Lasa-o in pace o vreme. Poate ii trece. Nu mai vorbi cu ea ca o sperii si mai tare si poate te blocheaza.
Tu daca nu ai nimic pe constiinta nu te mai simti vinovat aiurea, doar pentru ca e ea paranoica. Ea trebuie sa-si dea seama ca a gresit. Mingea e la ea. Tu retrage-te acum si incearca sa nu te mai gandesti la ea.

| hirdovsmiv explică (pentru Lioana):

Așa voi proceda

Dar totuși. Sunt curios de un lucru. După o lună de zile e ok să o întreb ce face, sau să-i amintesc vreun moment frumos?
Zic așa, după o perioadă mai îndelungată poate va fi mai dispusă. Dumneavoastră știți mai multe cu siguranță.

| Lioana a răspuns (pentru hirdovsmiv):

Eu iti recomand sa nu o intrebi. Fii si tu suparat pe ea ca s-a purtat urat cu tine si te-a acuzat de anumite chestii.

În regulă, sper ca într-o bună zi să ne împăcăm. Față în față ar fi cel mai ok să discutăm. Mulțumesc mult pentru sfat!

| Emma30555 a răspuns:

Fa ți alți prieteni, fa ți mai mulți prieteni. Ea de aceea te vede dubios, probabil ești mai singuratic și probabil vorbești doar cu ea. Nu este un semn treaba asta. Nu trebuie sa ți para rău de nimic, dar ar fi bine sa te integrezi în societate. Dacă poarta șapcă sau nu nu e ceva relevant, în fond ea a avut bănuielile acelea din cauza faptului ca ii este teama ca o placi mai mult decât pe o amica sa nu aspiri la mai mult de o prietenie, nu vrea asta fiindcă ea nu simte reciproc și atunci prefera sa se îndepărteze și poate e mai bine asa.

| Nirvanaaa a răspuns:

Complicat prietene.
Fata e puțin paranoica.
Las-o mai moale și vezi-ți de viața ta.

| AliGab a răspuns:

Fata este dusa. Daca doar asta a fost siscutia eu zic sa iti indrepti ochii catre alta fata mai sanatoasa la cap

| Jus7t a răspuns:

Pai puteai sa vezi o tipa pe strada care alearga si sa te gandesti " hm, oare o fi X? " si din motivul asta sa o fi intrebat, exista si posibilitatea asta intr-un univers paralel cred :-?
Sau puteai sa o intrebi asta pentru ca atunci cand erai cu ea purta sapca, iar tu erai curios, habar nu am.
Saucum e tipu/tipa de aici :

https://www.quora.com/Why-do-people-wear-caps-when-running

Si inca 100 de "sau".

Cica nu-i inspiri incredere, pai asta e inainte de a considera pe cineva prieten/a, asa cum spui tu ca sunteti.

Nu stiu, poate ii transmiti tu ceva anume si prin alte chesti, habar nu am.
Ori are ea niste paranoia, poate niste pastile i-ar face bine.
Habar nu am.

| Danny28 a răspuns:

Daca din atata tot s-a suparat e clar ca are ceva probleme la mansarda. Da-i block si uita de ea. Nu e ca si cum ai intrebat-o daca vrea sa faceti s*x.

Răspuns utilizator avertizat
| hirdovsmiv explică:

Aseară nici nu prea am putut să dorm, am fost toată noaptea cu gândul la ea. Dar astăzi mi-am mai revenit puțin. Mi-am dat seama că trebuie să revin cu picioarele pe pământ, că fete sunt pe lumea asta, nu pot fi plăcut de toți.

| ImNotBianca a răspuns:

Asa sunt femeile. Capul sus rege, ca cade coroana, nu trebuie sa fii suparat. ARE BALTA PESTE (daca nu, te poftesc in grupul meu de whatsapp cu baieti care merg la sala) pupici

| hirdovsmiv explică (pentru ImNotBianca):

Schimb eu foaia, nu-i problemă. Decizia e în mâinile ei, nu pot fi și prioritate și opțiune, doar una din ele se poate.
Eu mă voi ține de cuvânt, dacă îi pasă de mine cu adevărat ea va da mesaj.

| ImNotBianca a răspuns:

Aproape toti din grupul de whatsapp purtam sapca cand alergam.