Buna
nu cred ca e atat de grav..grav ar fi sa te trezesti cu fel si fel de oameni straini in casa..probabil esti micut/a si nu poate sa vorbeasca cu tine despre asa ceva..banuiesc ca e destul de tanara mama ta si ca orice femeie, are nevoie de ..toate
O zi frumoasa sa ai
Salut,
Dupa cum scrii ai cam 13-15 ani. Poate gresesc dar sa stii ca sa-i spui ca o sprijini in orice decizie nu e un lucru de rusine.
Stiu ca nu iti convine sa o vezi pe mama ta ca foloseste vibratoare si nu cauta un barbat pentru nevoile sexuale dar poate se gandeste ca nu vrea sa iti aduca un"tata nou" in casa pentru ca te respecta pe tine si pe tatal tau chiar daca nu mai traieste. Spui ca iti doresti sa o vezi linistita si fericita si daca isi doreste sa iasa sa se intalneasca cu altcineva pentru tine nu e o problema. Dar daca ea nu isi doreste acest lucru sa stie ca o sustii chiar daca si-a cumparat un vibrator, adica tu vrei sa vorbesti cu ea orice si vrei sa aveti momente cand iesiti, vorbiti si despre lucruri feminine chiar daca esti mai micuta. Poti sa-i spui ca te-ai documentat si asta te ajuta sa intelegi unele lucruri.
Daca ai vedea-o cu un barbat te-ai simti mai bine? lasa femeia sa isi satisfaca nevoile
Efectiv nu e treaba ta, e o nevoie fiziologică perfect normală. Chiar nu ai de ce să te simți aiurea. E mama ta, dar e și femeie și are anumite nevoi. Probabil vei înțelege ceva mai târziu. Mă rog, sper că vei înțelege.
Nu-i nimic de condamnat, asa cum n-ar fi de condamnat daca dupa o perioada mama ta ar vrea sa-si refaca viata si sa cunoasca un alt barbat.Nici macar tu nu-ti poti condamna mama la singuratate.Dar cred ca din punctul tau de vedere, din 2 rele preferi vibratorul decat un barbat strain in casa.
Cred ca ar trebui sa ne spui ce varsta ai ca stim ce fel de sfaturi sa iti dam... oricum, e un lucru cat se poate de firesc, si e mai bine asa decat altceva...nu te mai macina din cauza asta ca nu ai de ce!
Buna!
Eu cred ca ar trebui sa vorbesti cu ea si sa o linistesti sa nu foloseasca asa ceva,
Sa-i spui ca ar trebui sa isi caute perechea pentru ca barbati sunt multi
Buna imi pare foarte rau pentru tinee
stiu prin ce treci chiar ma gandesc dar poate ca mama ta a simtit nevoia de(...)si s-a gandit ca nu ar vrea sa faca cu un alt om pentru ca asta ar insemna sa il tradeze pe tatal tau(chiar dcaa el nu mai traieste ea totusi s-a gandit la el ca sa nu se combine cu un alt barbat)nu te mai gandi acolo (cati ani ai?)incearca sa-ti faci un iubit sau sa stai cu prieteni
ea inttrun fel v-a ajutat s-a gandit sa nu se combine cu un alt barbat ci sa isi ia un vibrator.nu vad nici o problema in asta! sper sa te simti mai bine! condoleanta multe!
Da,am citit tot si te inteleg.Gandeste-te la mama ta ca nu ii e bine singura si probabil nu a putut mental sa gaseasca pe altcineva deoarece l-a iubit prea mult pe tatal tau.Asta este este bine ca nu l-a 'tradat' desi nu putem numi asta tradat fiindca este normal sa-si refaca viata dar totusi o femeie nu poate fi fericita si nu poate fi femeie dupa parerea mea fara viata intima.Este de datoria ta sa o sprijini chiar daca nu-ti convine.Gandeste-te ca de cand a murit tatal tau ea doar te-a consolat pe tine din moment ce doar dupa un an isi comanda vibratoare.Ar fi cel mai bine sa discuti cu ea, nu conteaza ca iti este rusi e.Fa asta pentru ea!
Buna, cel mai bine este sa ramai deschisa, nu este cine stie ce nenorocire daca si-a cumparat un vibrator.