| Scurt_Narcis_1999 a întrebat:

Buna tuturor as vrea sa-mi dati si mie niste modalitati de a ma aprpia de o fata pe care o plac e genul ala mai sufletista... ofer funda

Răspuns Câştigător
| Jokyo a răspuns:

Daca este genul mai sufletista incearca sa-i devii cel mai bun prieten intelegand-o astfel cu timpul va prinde simpatie fata de tine si va incepe sa te placewinking

5 răspunsuri:
| marinelaella a răspuns:

Hey!
Pai. fii tu! Respect-o, ascult-o, iubeste-o!winking
Discuta subiecte interesante cu ea, cere-i ajutorul in legatura ceva, fa-o sa se simta importanta!

| Copiliţă a răspuns:

Fetele adora lucrurile mici, oricat de mici si daca le-ai facut cu drag, esti un baiat de nota 10! :3
Sper ca te-am ajutat.

| petrescuionut a răspuns:

Pai in primul rand arata-i ca esti de treaba fi si tu milos ca ea iubesteo respect-o si in primul rand iubesteo pe ea ajut-o cand are nevoie de cineva si mai inainjteaza tu sprea ea cu un pupic pe obraz o strangere de mana o privire in ochi astea duce la indragostire

| neutrino a răspuns:

Daca ai incercat sa te apropii in mod normal de ea si nu ai reusit, atunci incearca sa mergi spre ea de-a busilea: ea, fiind sufletista, sigur te va observa si chiar te va intreba ce cauti pe acolo. Din acest moment poti vorbi cu ea, raspunzandu-i inteligent la intrebari.

| awspam a răspuns:

Eu prefer una nesufletista ca sa nu semene cu mama, in general mamosi cauta fete gen mama,, dohhh vrei o de aia care sa o inlocuiasca pe mami sau vrei sa ai o prietena? decidete