| Ana123anuta a întrebat:

Buna tuturor, as vrea sa zic ca am o problema sa ii spun asa, lipsa de încredere deoarece majoritatea timpului il petrec singura, deși sunt intr-o relatie iubitul meu rareori ma baga in seama si tot cumva pentru ca locuim impreuna si merg si la job nu am mai avut timp atat de mult sa tin legatura cu prietenii, ne vedem mai rar.
Aceasta ar fi problema pe care am acceptat-o si am incercat sa traiesc cu ea, însă nu suport sa ma jignesca cineva (persoana apropiată sau doar cunoscut) pur si simplu nu pot sa accept si ma supăr. Ce idee ati avea pentru a nu ma mai supara cand ma jigneste cineva?

11 răspunsuri:
| cuvant a răspuns:

Bună Ana,
Atunci cand cineva incearca sa te jignească este ca se simte slab(a).
Cel mai usor sa scapi de acest lucru e sa ai încredere in tine si sa te vezi atrăgătoare, inteligenta si ca poți orice.
Când cineva iti zice ceva urat purcei simplu ignora si nu i lua personal.
Nu tu ești problema ci persoana care o face este.
In legătură cu relația, e clar ca nu te simti atrăgătoare, nu are grija de tine si nu îți ofera deloc timp. Asta duce la o stima de sine scăzută apoi răni.

| Ana123anuta explică (pentru cuvant):

Iti multumesc mult, asta incerc si eu sa ignor insa nu imi iese întotdeauna.
Va multumesc tuturor pentru răspunsuri!

| cuvant a răspuns (pentru Ana123anuta):

Cu plăcere

| darrio2007 a răspuns:

Este din cauza stresului de la locul unde lucrezi.

| Aasdfghj a răspuns:

Buna! Poate ca nu ai incredere destula in tine fiindca oamenii nu te-au sustinut. Iubitul tau nu te sustine si nu te ajuta sa ai incredere in tine? Daca locuiti impreuna si nu te baga in seama mi se pare foarte aiurea. De ce nu vorbesti cu el despre aceasta problema? Cine te jigneste? E normal sa te deranjeze acest lucru. Ar trebui sa rupi legatura cu cei ce te jignesc. Pentru ce fac asta?

| Ana123anuta explică (pentru Aasdfghj):

Ma deranjează atunci cand iubitul(persoana apropiata) ma face proasta doar pentru ca avem concepții diferite, sau un profesor( persoana nu foarte apropiată) are o răutate de spus la adresa mea de exemplu "Nu esti in stare sa iei examenul" (ceea ce nu e deloc adevarat pentru ca majoritatea examenele le-am luat cu note de peste 8) insa cred ca problema e la mine cunosc foarte multi oameni care nu se supara la astfel de jigniri.

| Aasdfghj a răspuns (pentru Ana123anuta):

Scuze ca spun dar iubitul tau e nesimtit! Astfel de lucruri nu au ce cauta intr-o relatie. De ce stai cu el daca te jigneste?
Astfel de profesori exista peste tot, nu ai ce sa le faci, asta e educatia pe care au primit-o si asa au fost in stare sa se dezvolte.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns (pentru Ana123anuta):

De ce naiba mai e iubitul tau daca te numeste astfel?

| Violleta2022 a răspuns:

De fapt, este foarte normal sa te superi cand esti jignita, fiind foarte corect sa dai replica, sau sa rupi relatia cu persoana care te jigneste, sau te face sa te simti prost.
Cu asemenea oameni este bine sa nu ai de a'face si sa rupi imediat legatura cu ei, fiindca iti invenineaza viata si pe termen lung, te distrug.

| xilef123 a răspuns:

Cum reactionezi cand te superi?

| Anonimus107 a răspuns:

Https://instagram.com/lectiidesucces?igshid=48do0820tdck
Uita-te la aceasta pagina si te va ajuta sa scapi de rautatile lumii!