anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna tuturor.Astazi cu o prietena de-a mea i-am aratat fundul unui om, am aruncat cu mere cu cornuri etc... de la scoala iar ea filma.Acel om a venit in scoala cu directoarea, diriginta si cu politia.In fine. a zis ca o sa ne faca fisa pentru scaderea notei la purtare si ca o sa imi dea o amenda de 1000 lei sa plateasca parintii. Apoi m-a pus sa il chem pe tata a venit i-a luat datele si mie si lui si o sa trebuiasca sa mergem maine sa facem proces verbal eu si cu prietena mea.Adica ce o sa se intample mai exact o sa trebuiasca sa scriem amandoua ce s-a intamplat asta stiu. am mai facut proces verbal dar nu la politie.Si daca ne face proces verbal ce se intampla? Ne face ca un fel de cazier ceva? P:s. avem 13 ani!happy

20 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Amenda si nota scazuta la purtare

suntserios
| suntserios a răspuns:

Va scade nota la purtare, in resta ar fi trebuit sa va de o amenda mai mare, poate mai umbla parintii la educatia voastra

| Chainsaw a răspuns (pentru suntserios):

Paiii a venit si tata. apoi mi-am cerut scuze ..si a zis omul ala ca scuzele sunt acceptate iar apoi a ramas cu politia sa vb cu tata.Eu cred ca numai ii da nici o amenda. nu a mai pomenit de asta tatalui meu. Eu cred ca nu ne mai da amenda. sau asa sper!^^

| Fatamuntilor a răspuns:

CU siguranta vei avea nota scazuta purtare.Iar parintii tai vor plati si amenda.Cazier nu vei avea, probabil a vrut s te sperie.Si cel mai probabil te vei alege si cu pedeapsa din partea parintilor.

| Dariusuu a răspuns:

Te crezi nebunatica?

Va caracterizeaza comportamentul.

Sunt sigur ca ve-ti primi ceea ce meritati, sper ca pentru voi sa va fie o lectie.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cineva o sa-ti tina minte faptele.si vei plati pentru ele ca una ce nu stii cei respectul fata de tine insuti.ca e coleg de clasa, de scoala, strain, va sti ce ai facut si-ti va face la fel ori mai rau.scuza lui va fi; si tu ai facut rau.iar tu nu vei putea nega.

| Alexandru0007 a răspuns:

Eu v-as bate peste fund de v-as rupe mucoaselor

| Pufoshenia a răspuns:

Buna.O sa iti scada nota la purtare si parinti trebuie sa plateasca amenda.P, apa

| Solsagan a răspuns:

Bravo vouă.
Nu, nu poate să vă facă cazier.

| JASMYNA88 a răspuns:

Nota scazuta si in proces va trebui sa scrieti exact cum s-a intamplat.e un gest urat. in fine, daca omul isi retrage plangerea, nu mai luati amenda, daca nu...nasol de voi! sper ca asta sa va invete minte sa nu mai faceti asa ceva(in public, mai ales la scoala)laughing nu va condamn, ca si eu am fost dilie cand eram de varsta asta, dar..nu e bine ce faceti! (propria exp)

| IAmAFreak a răspuns:

S-ar putea sa va scada pana in 3 puncte la purtare, nu cred ca mai mult. Am avut niste colege care se bateau din cauza ca se barfeau una pe alta si au aflat laughing) Dar nu cred ca vei primi amenda, nici tu nici prietena ta big grin

| olivert1310 a răspuns:

In primul rand foarte urat din partea voastra, meritati o bataie. In procesul verbal va trebui sa scrieti lucrurile exact cum s-au intamplat. Procesul verbal este un act de constatare. Cazier iti face numai daca se ajunge in instanta si se termina cu condamnare. Numai daca savarsesti o fapta penala te alegi cu cazier. In cazul vostru ar cam fi fapta penala, daca respectivul v-ar da in judeacata. Este interzis sa umbli gol pe strada sau sa ai un caracter obscen. Avand in vedere ca sunteti minore nu cred ca ajungeti la tribunal dar asta s-a soldat cu amenda contraventionala.

| Chainsaw a răspuns (pentru olivert1310):

Nu eram dezbracate. eram la geam imbracata si de acolo m-am intors cu fundul dar nu m-am dezbracat!

| WildLatte a răspuns:

Buna! Vreau sa-ti spun in primul rand ca este foarte urat ce ai facut si lipsit de respect. Sunt o gramada de familii nevoiase care nu au ce manca si voi care aveti aruncati cu mancarea pe strada. In dosarul penal o sa te puna sa scrii ce s-a intamplat si o sa te amendeze. Ai noroc ca esti minora ca altfel se putea intampla mai rau. Data viitoare ai grija ce faci si gandeste-te de 2 ori inainte sa faci ceva.

| MeGustaTeGusta a răspuns:

Sunteti cele mai mari fraiere! si o sa meritati tot ce o sa vi se intample happy

| Swanda a răspuns:

Naspa, nu crezi? Urat din partea ta, cat si a prietenei tale.
Sincera sa fiu, nu am fost nici odata nevoita sa fac un proces verbal, deci nu stiu.
P.S: la 13 ani mi se pare chiar penibil comportamentu. poate pe la 9 sa faci asa ceva laughing

| Chainsaw a răspuns (pentru Swanda):

Ne bateam joc de el ..nu eram dezbracate doar ne urcam pe geam tipam la el apoi m-am intors invers cu fundul in blugi dar nu m-am dezbracat!

| Swanda a răspuns (pentru Chainsaw):

Asa, si ti se pare normal? Mie nu.

| Chainsaw a răspuns (pentru Swanda):

Asta e! O zi buna cu Hristos impreuna!

| pavone a răspuns:

Nu trebuie sa va fie frica, nu patiti nimic, nicio amenda. trebuie doar sa scrieti acelasi lucru in procesele verbale : ca ati aruncat aleatoriu pe fereasta si in niciun caz spre acel om. Daca exista vreun regulament de ordine interioara a scolii, sunteti responsabile pentru ce ati facut. In cel mai rau caz, va transferati la alta scoala.