| CrySsa_4535 a întrebat:

Astazi s-a terminat pentru totdeuna relatia cu fostul meu logodit ( cica). Pana sa inceapa facultatea totul era bine, ne iubeam, abia asteptam sa ne vedem iar acum e la 5 minute de mers pe jos de mine.si Cum a inceput facultatea s-a schimbat,, nu am mai fost o prioritate pentru el, ma dat la o parte.ma rugam de el sa ne vedem si jumatate de ora pe zi.mai important e noul anturaj! vrea ceva nou.sa se distreze... mi-a spus abia acum cand a inceput facultatea e prea tanar, ca nu se mai gandeste la casatorie vrea sa isi traiasca viata sa fim doar iubiti liberi si atat ( adica fiecare sa faca ce vrea, cand vrea, cu cine vrea fara sa dam raportul samd )! iar ca de obicei dupa 3 zile de la cearta s-a lins cu alta (e a2a oara cand o face cand suntem certati in relatia de 1 an si 3 luni iar motivul e ca era prea beat si nu mai stia ce face, acelasi de 2 ori ). Sunt distrusa, nu mananc de 3 zile.cand vad mancarea imi vine sa vomit.nu am chef de nimic! chiar il iubeam cu adevarat...chiar il priveam ca pe viitorul meu sot, iar acum inca nu constientizez ca lucrurile sunt serioase.inima asta inca spera ca totul e in mintea mea si ca va veni inapoi! dar ma multumesc cu gandul ca nu se va intoarce el la mine nicidoata mai ales ca e prea orgolios! pana in aceasta seara am sperat ca astazi ne vom impaca insa mi-a dat lovitura grea! am aflat ca s-a sarutat cu una. poate chiar au facut sex, n-am de unde stii! nu stiu de unde sa incep fiindca nu imi vad viata fara el! Era totul pentru mine si inca este.il iubesc la fel de mult! nu pot sa cred ca dupa ce am locuit toata vara impreuna, am impartit acelasi pat, am facut orice impreuna pentru ca a inceput o noua viata ma inlaturat din calea lui mai ales ca spunea la toti, parinti, rude ca eu sunt iubirea vietii lui cu care va ramane pentru totdeuna! sunt total bulversata.nu stiu ce sa fac.cum sa fac.de unde sa incep. ce s-a intamplat deja.stiu sa dau sfaturi altora dar nu stiu sa le aplic mie. mi-e prea greu. ce pot face sa trec peste? simt ca nu am puterea asta. ajutati-ma.crying

8 răspunsuri:
| Flav a răspuns:

Nu va inteleg. Ce pretentii mai aveti de la un baiat, cand il prindeti ca se saruta cu altcineva? Ce dovezi va trebuie mai mult ca sa intelegeti ca nu va iubeste, ca sunteti simple bibelouri in ochii lor? Si a 2-a oara spui? Pai gata, spune-i adio si lasa-l! Asta e, viata merge inainte, fiecare am suferit in dragoste, sunt sigur de asta. Incepi sa meditezi la ce-ai gresit in aceasta relatie, poate i-ai oferit prea multa incredere, poate i-ai dat prea mult libertate, autoritate, astfel incat i-ai implatat gandul ca, chiar de-ar gresi, tu-l vei ierta iar el te va putea juca ca pe degete.
Respectati-va, aveti capul pe umeri, nu va lasati umilite, la naiba. Incercati sa nu ganditi intotdeauna cu inima, mai lasati loc si ratiunii!

| piciuk a răspuns:

Sincer imi pare rau de tine, dar la aflarea unei astfel de vesti ca s-a sarutat cu alta si mai stiu eu ce, eu nu il mai iubeam si nu eram in situatia de a nu-mi mai vedea viata fara el.il dadeam la DRacu si La revedere! nu are niciun rost sa plangi dupa el si nici sa mai speri sa se va intoarce la tine.nu stiu cati ani ai, dar e posibil ca noul lui anturaj sa ii fi bagat in cap ca nu esti destul de buna pentru el. nu-l cauta sub nicio forma, nu il saluta pe strada, fa-te ca nici nu exista.intr-o zi ii va parea rau ca a dat cu piciorul relatiei dintre voi.

| lays a răspuns:

Stiu cum te simti.sad iubitul meu a fost vreo 2 zile cu o tipa si l-am dat afara din casa la nervi! prima zi a fost ok, dar de a 2-a zi m-am simtit pierduta. a fost mereu ca un colac de salvare pentru mine, era sprijinul meu.nu stiam incotro s-o apuc, ce sa fac! si noi aveam planuri mari.ne-am logodit si in primavara urma cununia civila.toate astea s-au spulberat! pana la urma l-am iertat.nu ne-am mai mutat inapoi, am decis sa ramanem iubiti si atat! doarme o data la 2 zile la mine, ne vedem tot timpul, vb la tel non-stop.nu l-as fi iertat dar mi-a demonstrat ca ma iubeste.eu nu cred in cuvinte doar in fapte. a avut o scapare din cauza mea, si l-am iertat.viata e prea scurta ca sa suferim.meritam sa fim fericiti! nu-mi pasa cu cine si ce a avut de impartit. fara el nu as mai zambi niciodata.deci prefer sa raman langa elhappy

| aliyna a răspuns:

Nu inteleg cum ai putut sa-l primesti inapoi, prima data cand ai aflata ca s-a sarutat cu alta. Daca s-a saruta cu altcineva, inseamna ca nu te respecta si nu te iubeste cu adevarata, nu merita sa fii cu el.Stiu ca acum e greu sa nu mai fii cu el, dar trebuie sa stii cand e timpul sa renunti la o persoana si sa mergi mai departe, chiar daca ai impresia ca toata viata ta e legata de acea persoana.Sunt momente in viata cand trebuie sa ascultam mai mult de ratiune si sa nu gandim cu inima, chiar daca pentru moment suferim, vei vedea ca, cu timpul totul va f bine.

| snowflake a răspuns:

Ce nu intelegi draga mea? omul cauta aventuri, e plin de andrenalina!
dar sa ajungi sa nu mananci. din cauza unei "scule" -asta e adevarul. e trist.

| ghetuvictorita a răspuns:

Eu sunt lider oriflame si caut fete care sa fie reprezentanti, de fapt mie imi place mai mult sa spun ca , caut fete care sa isi faca card de fidelitate prin care pot cumpara produse oriflame cu reducere intre 23 si 40%, mai ales ca se dau niste cadouri pentru noii inscrisi. Nr meu este 0761342716 sau mess serbanvictorita@yahoo.com my.oriflame.ro/viky , calalog curent, urmator jos in dreapta.

| LovePoision a răspuns:

Timpul isi face treaba. Stai linistita si incearca sa iti ocupi gandurile cu cate ceva.

| loveahhhh a răspuns:

Nu stiu ce sa zic. Sfatul meu e sa-l dai drak.u sa-l uiti sanu-ti mai pese de el, nu te merita. Dar asta e un sfat, dar odata ce te-ai indragostit nu poti sterge totul cu buretele, nu poti uita sentimente. Un sentiment nu se uita pentru ca o data si odata tot vei da peste ceva care iti v-a trezii amintiri frumoase cat si urate care iti vor retrezii sentimentele pe care le-ai simtin. Fa ce simnti, gandeste cu inima nu e usor sa ei o decizie, dar nici greu nu e daca simti ca-l iubesti pe el si nu persoana care ti-ai imaginat-o ca e... Asta gresim cu toti cand traim o iubire traim una imaginara, parteneri nostri sunt creatii de noi. Ii iubim asa de mult incat nu putem sa acceptam ca nu unt asa de buni pe cat credem noi. Nimeni nu poate sa-ti dea vreun sfat doar tu poti lua o decizie.