Cand aveam eu 12-13 ani, am aflat vestea ca mami e gravida. Nu am fost extrem de incantata de veste deoarece eu nu prea voiam o sora sau un frate, dar de cand s-a nascut, mi-a schimbat viata:o iubesc f. mult pe surioara mea.
In cazul tau, eu as zice sa te rogi la Dumnezeu, sa-i spui ca asta iti doresti f. mult si sa-i zici asta si mamei tale, sa o rogi de mai multe ori(sa speram ca nu se supara), precizandu-i ca probabil vei fi capabila de asta. Nu e usor sa ingrijesti si sa nasti un bebe, dar sper ca mama ta, cu ajutorul Domnului, sa-ti indeplineasca dorinta. Mult succes.
Nu pot sa cred ca mama chiar m-a ascultat! Azi chiar cand a venit de la munca i-am spus ce am pe suflet si a spus ca ma intelege si o sa vorbeasca cu tata! Este minunat! Multumesc mult Rebeioana00!
Cu mare placere! Ma bucur ca mama ta te-a inteles! Oricum, mama a nascut la 38 de ani! Cu putin curaj si ajutor de la Dumnezeu, sa speram ca va mai veni pe lume un bebe! Si mie mi-ar placea!
Poate nu aveti o situatie financiara buna sau poate mai ai un frate sau o sora mai mare si nu mai vrea un alt copil.
Este foarte tanara mama ta. Poti vorbi serios cu ea sa-i spui ca te simti singura in familie, ca nu ai pe cineva mai mic langa rine si ca tu chiar ai nevoie.