Dar prietena ta iti da motive sa te gandesti la asta? Adica ai vreo baza pentru suspiciunile tale sau pur si simplu te gandesti la lucrul asta? Daca ati discutat si ea ti-a spus ca nu ar face asta niciodata, de ce nu ai incredere in ea? Daca ti-a dat motive sa crezi ca te tradeaza, spune-i-le. Spune-i ce simti, nu ocoli cu "am aflat tot" si alte chestii. Mie mi se pare ca tu vrei doar ca prietena ta sa-ti spuna ca te insala, chiar daca nu e adevarat, pur si simplu pare ca tu asta vrei sa auzi, si atunci o sa fii linistit. La modul serios, incearca sa ai mai multa incredere in ea, si daca ea te-a asigurat ca nu ar face asta, poate chiar tine la tine si spune adevarul. Si pe langa asta, daca te insala, lucrul asta o sa iasa la iveala odata si odata.
Ea a ramas singura acasa iar eu am mers la lucru pe tura de noapte si vorbind la telefon am auzit ca a spus "mai incet"in soapta sau poate nu am auzit eu bine, noi cand facem dragoste are obiceiu sa spuna "mai incet" sa nu auda maicasa, ea a spus ca nu am auzit eu bine si sa mai termin cu geloziile astea, i-am spus ca ne despartim si a inceput sa planga si aseara o facut cred misto de mine ca eu spus la ala noaptea "mai incet" si am mai gasit niste haine si i-am spus a cui sunt astea si din nou a spus a lu celalalt dar de fapt hainele erau a lu maicasa
Man ai un carcater foarte slab, de aici si lipsa de incredere in partenera ta, daca aveai un carcater puternic erai mai rece, indiferent, normal ca te inseala omul nu a evoluat sa stea cu cineva o viata, ne nastem curvari, cwrve ca asa e biologia noastra simplu
Lasa lucrurile sa mearga inainte.
Odata ce ati inceput stangul asa o sa fie toata viata.
Semnale ai avut destule, daca astepti sa iti zica clar in fata, vrei prea mult.
Daca tu crezi ca e așa se poate, vezi cum se comporta când o întrebi, vezi ce reacție are,