Si mie mi se parea putin ca ma lasa pana la 00:00... nu ai ce sa le faci, doar sa pleci la facultate in alt oras, unde nu te pot controla.
@madalina,iubirea nu se manifesta prin izolare si bataie,crede-ma. Oricat de tampit ar fi un copil,ceea ce tin sa cred ca nu-i cazul meu, cand il loveste, dovedesti ca ai o problema.
Parintii tai te iubesc poate mai mult decat e necesar si vor sa nu te stie ca risti nici un pericol asa sunt parintii insa tu incearca sa le explici ca ai si tu nevoie de spatiu deja ai 18 ani si ca trebuie sa te mai lase sa te descurci si singura ca altfel cand ei nu o sa mai fie si tu nu vei fi deja invatata cu lumea dura ce vei face? incearca sa explici cat mai detailat situatia multi se confrunta cu aceasta problema...succes oricum!
Da pai probabil ca parintii tai sunt mai stricti decat e nevoie dar asta nu inseamna ca ei nu te iubesc...o colega de-a mea la fel ia bataie pentru lucruri neinsemnate cum ar fi pentru o nota de 4 sau lucruri de genul asta ...scuze daca nu pot sa te ajut poate daca treceam prin asta puteam sa-ti dau un sfat.bafta oricum!
Buna! Pot sa zic ca ma aflu in cam aceeasi situatie ca si tine.numai ca eu cateodata reusesc sa-i conving sa ma lase unde vreau. daca vrei sa incerc sa te ajut lasa-mi id-ul tau! Te-am pupat