| georgia a întrebat:

Buna tuturor. ce parere aveti de cazul gigi becali? da mai ales de justitia romana?

14 răspunsuri:
mira
| mira a răspuns:

S-a creat o stare de confuzie totala. Mira

rroxi44
| rroxi44 a răspuns:

Este interesant cand si-au adus aminte organele sa se autosesizeze sau... hotii sa depuna plangere. Tocmai acum cand Becali nu prea sta pe roze cu banii si nici partidul nu a intrat la guvernare. Nu-i tin partea lui Becali, ma calca pe nervi de cate ori il dadeau la televizor, ma jigneau lipsa de maniere si felul in care isi arata puterea si bogatia. Consider insa ca nu este un proces corect din punct de vedere juridic. Nu pot sa cred ca hotilor le-au dat drumul si pe el, pentru ca (in definitiv) si-a recuperat masina l-au retinut pentru 29 de zile. Judecatoarea mi s-a parut mai degraba procuroare si partiala decat impartiala si judecand faptele. Mai este un aspect care ma deranjeaza - pe baza marturiei lui Becali s-au pus bazele acuzarii lui Popoviciu, mana dreapta a lui Basescu. Acum, daca ajunge in puscarie si marturia lui va fi probabil contestata de un avocat destept... Mi se pare o manareala, o razbunare gen "las ca-ti arat eu". Daca au motive sa il acuze pentru o multime de alte probleme nu inteleg de ce se cramponeaza de aceasta cauza. Poate din cauza ca in alte dosare ar trebui sa implice si alti mari demnitari? Nu stiu cat credeam in justitie pana acum, dar acum, de cand cu noul cod penal si cu modificarile aduse, cu aceste simulacruri de cauze pripite si justitiare am ajuns sa nu mai cred deloc, mai ales in justitia la nivel inalt. Oricum si pana acum pedepsele au fost nedrept de partinitoare. Toate babele necajite au fost aspru pedepsite si toti marii mahari au scapat fara inchisoare pentru ca erau foarte bolnavi. Becali - care pentru mine nici nu exista, decat ca un tantar enervant - va ajunge intr-un final sa creasca in sondajele de opinie, va obtine probabil si bani de la statul roman, pentru nedreptatea facuta... Astia acum il martirizeaza pe Becali. Omul nu s-a schimbat este acelasi enervant dintotdeauna si ar fi putut disparea incet din scena politica si din viata sociala. Acum va prinde aripi...

assiris
| assiris a răspuns:

Cine este gigi?
Ce e aia "justitia romana"? Exista asa eva?

| cribus a răspuns:

In legatura cu cazul becali...nu comentez dar justitia romana e VARZA!

| Parintele a răspuns:

Dupa fapte si rasplata. E un ipocrit, incult si inganfat si se crede crestin.Prostu daca nu-i fudul parca nu e prost destul.

| Ben. a răspuns:

Da- cine e gigi becali?

| andreutz a răspuns:

Sunt prea multe la mijloc ca sa imi pot da cu parerea.mult prea multe lucruri ascunse...asa ca decat sa spun lucruri aiurea doar ca sa ma aflu in treaba, prefer sa ma abtin... oricum, la modul general vorbind, increderea mea in justitia romana este aceeasi ca si a medicinei: ZERO!

| N538961518 a răspuns:

Atat becali cat si justitia romana sunt foarte neinteresante

| andreiolariu a răspuns:

Justitia romana nu cred ca are vreo legatura... cea batuta in cap si cu 90% dintre angajati prosti, dar prosti cu draci, e politia romana.
In ce-l priveste pe Becali... sa de-a Dumnezeu sa putrezeasca in inchisoare la cat a furat din tara asta... un mincinos ordinar care se crede si SFANT...Doamne iarta-ma. In concluzie... puscarie pe viata cu o cana de apa pe zi si o feliuta de paine cu sare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

L-au saltat preaa repede! adica, seara l-a sfidat pe basescu si dimineata l-au luat mascatii! hai sa fim seriosi! cazul cu masina lui becali e veche.de ce nu l-au cercetat pana acum? pe iovan nu l-au arestat ca l-a omorat pe bietul bogdan(crima din Primaverii), atatia medici care nenorocesc vieti in spitale nu patesc nimic, atatia politisti care fac abuz in serviciu la fel, nu patesc nimic.si cate exemple ar mai fi...si pe bietul becali, singurul care a fost alaturi de oamenii din rast si in general este alaturi de cei aflati in suferinta, i-au facut o asemenea magarie.este o mare rusine! la exemple il pot numi si pe tolea ciumac(faza cu tomberonul), nici lui nu i-au facut nimic.tot ce se intampla ma face sa cred ca suntem tara nimanui

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

No comment! sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-e sila de tara in care traiesc si de 'dreptatea' care se face!
Dar mai mult ca niciodata, mi-e cu adevarat teama de justitia, politia si organele statului care ma vor apara de infractorii ce ma vor da in judecata ca nu i-am lasat sa ma fure, talhareasca, violeze sau sa faca ce vor ei cu mine si familia mea!
Vai de nenorocitii care vor ridica mana impotriva unui infractor, ca merita sa infunde puscaria pentru tot restul vietii lor!
Traiasca Basescu! Traiasca Popoviciu!
Si toti hotii, talharii, violatorii si infractorii din Romania alaturi de justitia care ii apara!

| nimic:*de:*spus:* a răspuns:

Becali saraculaughinglaughingnu stiu pe de o parte il sustin si cred ca oricine ar fi fost in locu lui ar fi facut la fel... dar pe de altaparte. poate a fost prea...thinking violenthee heehee hee
oricum legea in tara asta lasa de dorit:*:*

| yulya_1368 a răspuns:

Buna eu cred ca gigi este nevinovat si k justitia romana este o mare...

Întrebări similare