| Cris988 a întrebat:

Bună tuturor! Ce spuneți, e bine sa accepți o relație sentimentala cu o persoană cunoscută prin intermediul prietenilor/rudelor sau e mai bine sa o cunoști întâmplător? Iar dacă persoana respectivă nu te atrage deloc, ai accepta o relație sau măcar sa ieșiți de câteva ori doar pentru că ești singur/a de mult timp sau pentru că e băiat bun, fata de treabă? E posibil ca după ce cunoști mai bine persoana respectiva sa dezvolți sentimente de iubire, sa te simti atras/atrasa de ea?

Răspuns Câştigător
| Nemessys a răspuns:

1. Dupa parerea mea, nu conteaza cum o cunosti atat timp cat o faci. (mai ales cand vine vorba de o persoana care pe viitor sa devina iubirea ta). Dar parca as prefera intamplator. De ce? Pentru ca, in opinia mea, o fata si un baiat care urmeaza sa fie mai tarziu un cuplu, se intalnesc intr-un mod cam,, ciudat". Adica cineva anume sa fi planuit ca ei 2 sa se intalneasca si sa se cunoasca ca apoi sa fie impreuna stii? E o chestie destul de interesanta. Mai ales cand ei doi ajung la vorbe de genu,, parca am fost facuti unul pentru celalalt" SAU,, Cineva a facut ca noi sa ne intalnim si sa fim impreuna".
Intelegi ce zic? E o chestie interesanta sa gasesti o astfel de persoana intamplator, poate sa fie de la orice. Eu zic ca e mult mai interesant decat atunci cand vezi o fata frumoasa pe Facebook, te-ai indragostit de aspectul ei fizic (ca de ce nu... -_- ), ii dai add, mesaj, buna cf? cati ani ai? de unde esti? ai prieten? Si nu ai vrea sa ai? A. Vrei sa fim impreuna?
Mda. Eu zic ca e mai interesant decat. ceea ce ai citit mai sus (cum isi fac majoritatea iubita care bineinteles ca relatia aia nu o sa dureze mai mult de o saptamana.)
2. Daca nu simt nimic pentru ea, nu as accepta o relatie. Dar da. as iesi pentru cine este acea persoana (indiferent daca e fata sau baiat, din moment ce ne intelegem bine, as accepta).
3. Bineinteles ca da. Insa depinde si cum merg lucrurile, cate avem in comun si chestii de genu.

5 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Daca exista iubire si conexiune intre voi nu mai conteaza cum v-ati intalnit.
Parerea mea e daca nu se aprinde flacara din primele intalniri, e degeaba.

| T0T a răspuns:

Frate, nu contează circumstanțele, contează să existe iubire. De asemenea mie nu îmi place să mă simt împins de la spate. Una e să o cunoști prin intermediul unor rude/prieteni și alta e să te împingă rudele/prietenii de la spate, asta nu mi-ar plăcea. Cât despre plăcut, în mare trebuie să îmi fie plăcută de la început că dacă de la început îmi e antipatică nu va ieși nimic. În rest dacă îmi e plăcută o să am o oarecare răbdare să văd dacă ne potrivim și să văd cum e.

| PersonajFictiv a răspuns:

Nu conteaza de unde o cunosti, daca te atrage din prima, simti ceva.
Simti ceva cand te uiti in ochii acelei persoane.
Dar, sunt relatii, in care la inceput unul din parteneri nu a simtit nimic, apoi dupa ce a cuoscut mai bine persoana a inceput sa simta.

Iesi cu persoana respectiva, nu ai nimic de pierdut, doar sa nu ii dai sperante false, adica da, ii spui ca iesiti pur si simplu.
Daca nu simti nimic, ii spui frumos, ca nu e genul tau de persoana.

| Betty12345678 a răspuns:

Nu conteaza

| 1Me9 a răspuns:

De obicei asa se intampla, deci da.
Eu am patit fix asa..niste prieteni aveau o fata care era verisoara unuia dintre ei, si mi-au spus sa vorbesc cu ea, etc.
Ei bine, nu eram atras deloc de ea, dar ea parca da, si a insistat sa iesim.
Dupa vreo 2-3 iesiri, deveneam,, obsedat" sa ma vad cu ea si sa simt ca e langa mine...
Si chiar am fost cu ea pana s-a mutat in alta tara.
Deci, desigur...o poti cunoaste iesind undeva..pe loc niciodata nu te vei indragosti sau ceva de genul

Întrebări similare