Nu iti mai chinui sufletul mai... ai fost inselata, tradata si nerespectata de o persoana la care tineai, persoana care nu te-a apreciat si care si-a batut joc de tine intr-un final. Bucura-te ca ai scapat de el, tot raul spre bine; si bucura-te ca acum a venit cineva care e total diferit, care nu e ca el, care ti se dedica si care te iubeste. O sa vezi ca inima ta inca mai poate bate pentru cineva, iar barbatul asta chiar pare potrivit Deschide-ti inca o data inima.
Ar trebui sa il uiti pe fostul, chiar daca ati stat atata timp impreuna. Dupa atata timp el nu a facut altceva decat sa te insele, sa iti tradeze increderea si practic sa se foloseasca de tine, mai ales ca spui ca nici acum nu face nimic sa mai indrepte lucrurile.
In mod evident trebuie sa-ti continui viata, nu poti sta dupa el la nesfarsit. Plus ca, spui ca ai cunoscut pe cineva minunat, chiar daca diferit, cu care te simti extraodinar, si nu, nu o sa te astepte la infinit. Trebuie doar sa-l lasi sa intre in inima ta, sa te faca sa te uiti de acest eveniment neplacut.
(si eu am fost tradata in ultima mea relatie, insa nu am avut acelasi noroc ca tine sa gasesc pe cineva care sa ma faca sa uit. si da, recunosc, nu m-as mai lasa prada sentimentelor atat de usor acum, facand totul cu reticentza, de frica sa nu patesc din nou acelasi lucru. stii cum se spune "cine s-a fript cu ciorba, sufla si in iaurt")
Parerea mea este ca ar trebui sa iti refaci increderea in tine, sa accepti prietenia cu acest baiat si, sa nu te mai gandesti la cel care te-a inselat si acum te-a indepartat. Nu cred ca ai nevoie de un tip in care nu poti avea incredere, care te inseala, care va recidiva cu siguranta. Fii sigura ca el nu mai are de gand sa revina la tine, dar nici nu te lasa libera. Te lasa sa faci ce vrei, ca apoi, vreodata poate, sa iti spuna ca tu nu l-ai asteptat. Te rog gandeste-te ca ai intalnit poate omul potrivit si nu trebuie sa il pierzi. Curaj, lasa-ti inima libera sa iubeasca si fii fericita!
Este clar draga mea tea anselat anseamna ca trebuie sai spui adio pentru todeauna nu mai astepta nimic din partea lui nu te merita cand cineva anseala, anseala pentru ca ceva nu are poate un lucru banal dar pentru el e necesar na cerut nu isa dat asa ca el s-a dus si a cautat ...asa si tu acum ce nu tia oferit el acum ai gasit la altcineva.niciodata nu o sa primim de la o singura persoana totul tot ceia ce ne dorim! iubirea, dragostea, viata e o LOTERIE!
Aici depinde si de orgliul tau... dar daca ''cel nou'' da semne ca tine la tine si vrea ceva serios ia-l in seama dar nu pune prea mult suflet in relatie la inceput, si chiar ar trebui sa-i dai cu sutul fostului asta tine de fiecare fata in general...
Stii cum se spune:ca tot raul spre bine, asa ca nu plange ca s-a terminat, bucura-te ca s-a intmplat si9 ca a fost o lectie din care ai avut ce invata, viata merge inainte si nu incerca sa refaci ceva ce vezi ca nu mai merge, cu timpul se va satura de aia si va vedea ce a avut si ce a pierdut, stiu ca ti-e greu dar viata nici nu a inceput si nici cu o sa se termine cu el, priveste in jurul tau si daca iti place baiatul acela, daca te simti bine in preajma lui, incearca, nu pierzi nimic...
multa bafta...
Poate ai ales prea repede pe alt prieten, decat sa astepti un timp mai indelungat sa-ti revii. Primul prieten si-a gasit partenera potrivita. Ar trebui sa faci o pauza. Sa te mai intremezi ceva, sa uiti trecutul cu primul prieten sa poti rezista cu cel de-al doilea daca vrei casatorie mai tarziu, in viata. Sau ai putea sa-l supraveghezi, punand un material pe mobil in timp ce vorbiti la telefon sa nu-ti poata recunoaste vocea si sa te dai drept alta fata cunoscuta lui sa afli daca si acesta te inseala ca si priml.