| Amelia87 a întrebat:

Buna tuturor. Cu citeva luni in urma am pierdut o persoana draga mie si oricit as incerca nu reusesc sa uit si sa merg mai departe...A plecat din viata crezind ca nu mai are pentru ce trai pe acest pamint si a facut-o intr-un mod cit de poate de dureros. Ma culc si ma trezesc cu acest gind, nu pot sa cred ca nu mai este si nu inteleg motivele pentru care a facut-o, ce suferinta avea incit la 25 ani si-a pus capat zilelor. De cind el nu mai este nu mai sunt nici eu, si nici viata mea nu mai este ceea ce a fost cindva. Cum sa trec peste asta, ce sa fac sa nu ma mai gindesc constant la pierderea lui? Va multumesc.

Răspuns Câştigător
| xxOreos136xx a răspuns:

Buna! Off. doamnee! Poate avea ceva pe suflet. Si eu am pierdut o persoana draga chiar sub ochii mei. Sa nu te gandesti la sinucidere! Sau la alt ceva! Tu trebuie sa fi o persoana puternica si sa mergi mai departe! De uitat nu e asa usor, te sfatuiesc sa te duci la un psiholog sa discuti probleme tale, daca vei vorbii cu prietenii, iti garantez ca nu te vor intelege atat de bine cum te intelege psihologul sau chiar MAMA ta!
Ai grija ce faci! Ai grija de tine! Si fi puternica! Cu timpul se vor sterge aceste amintiri dezastruase si vor ramane decat in inima ta ascunse bine.

2 răspunsuri:
| pinkystyleツ a răspuns:

Incearca sa te rogi cat mai mult, sa te gandesti ca asta este cursul vietii, nimeni nu ramane pe acest pamant. Incearca sa fi cat mai credincioasa si puternica gaseste activitatii. Bafta

| AlohaFromHawaii a răspuns:

Fă-ţi un hobby, ieşi cu prietenii sau vorbeşte cu cineva despre asta.Îmi pare rău de tine.
Să te faci bine.