E suficient sa ai 2 prietene decat o tara intreaga dusmanoasa pe tine, sant limitat la nr de contacte si imi merge bine in viata, nu imi place fama de 10 000 prieteni in Facebook pentru ca aia nu imi ofera un salariu sa traiesc in viata
Cu vorbe nu vei reusi. Asteapta sa treaca timp, ti se va acri de situatia asta si creierul tau singur va lua atitudine si vei incepe sa vorbesti cu oamenii, iar teama va disparea usor-usor. Incearca sa te implici in activitati de voluntariat, unde sa interactionezi si sa gasesti oameni de calitate.
Uite daca ai nevoie, eu te pot ajuta si sunt deschisa sa comunici cu mine. Te rog sa imi scrii daca ti se pare ok
Bună ziua, mă numesc Carmen28, pe tine cum te cheamă?
Așa începe o nouă relație.
Citește cărți care abordează aceasta tema.
Deși unii oameni sunt într-adevăr "de speriat, sa știi ca mai sunt și oameni buni.
Retrage-te un timp," specializează-te" in acest domeniu, și apoi apari în lume.
Fă-le să-și dorească să-ți devina prieteni. Dar în același timp trebuie sa fii foarte interesat de cealaltă persoana, sa încerci sa o asculți tu decât sa te faci tu ascultata. Dale Carnegie spunea ca îți poți face mulți prieteni când ești interesat sa asculti, decât când vrei sa vorbești despre tine.
Nu e nici omul atât de rău pe cât e zugrăvit. Doar întâi a fost creat perfect, acum na, probabil mai exista câteva celule bune în el.
Întâi încearcă să-ți faci o prietena în sat. Vorbește la început cu ea măcar câte 5 minute pe zi, apoi mergi cu ea la școală, sa dispară acel stereotip pe care și-l fac unii despre tine.
Vei găsi pe cineva la fel de special ca și tine, ai răbdare!
Cunostinte si asa zisii prieteni tii faci in mare parte in perioada petrecuta la scoala - generala - liceul si facultate si nu exagerez deloc cand spun asta, nu legi atunci ESTI PA.
Ai petrecut ceva timp să scrii tot acest text.
Te pot ajuta cu mici sfaturi în legătură cu "problema" ta.