| miror a întrebat:

Buna tuturor, cum vi se pare un barbat care plange?
credeti ca barbatii nu ar trebui sa planga?
chiar as dori parerile voastre.

Răspuns Câştigător
| Delicacy a răspuns:

Toată lumea are momente de slăbiciune, doar că fiecare reacţionează diferit.Nu este nimic ruşinos ca un băiat să plângă, chiar dacă îşi pătează imaginea de viking neînfricat. Însă unii preferă tăcerea, şi nu lacrimile.Nu mă înţelege greşit, nu încurajez pe nimeni să plângă...doar că uneori e bine să te exteriorizezi, nu să ţii totul pentru tine, pentru că există persoane care ştiu să asculte şi să echilibreze situaţia.

13 răspunsuri:
| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Depinde de cauza. Daca plange pentru ca a murit cineva este normal. Daca plange pentru o relatie inseamna ca a pus suflet, ca este sensibil dar daca plange din orice nu mi se pare OK.
*-*

| yubyta123 a răspuns:

Nu mi se pare in nici un fel, orice om poate sa planga chiar si barbatii, unii sunt mai sensibili iar altii nu

| dragos9234 a răspuns:

Nu este nimic anormal ca un barbat sa planga...suntem si noi oamneni.

| DeyutzaDeea a răspuns:

Daca baiatul plange nu e un lucru rau deloc, poate e mai sensibil. tongue

Răspuns utilizator avertizat
| Adrian323 a răspuns:

Un barbat care plange este poate sensibil sau poate pune prea mult suflet in ceea ce face.De exemplu intr-o relatie este normal deoarece unii chiar pun suflet mai mult de cat ar trebui.Deci da este normal ca si barbatii sa planga!

| dianainsta01 a răspuns:

NU este nimic iesit din comun, toata lumea are momente cand plange dintr-un anumit motiv. Eu respect persoanele care se descarca, le consider puternice happy

| miror explică (pentru Delicacy):

Asta e si parerea mea,, pot spune ca ai casitgat..sunt foarte multi carora le e rusine sa planga pentru ca sunt barbati,, si cred ca isi striga imaginea,, dar mie mi se pare ac un barbat care plange are suflet si il doare, ceea ce il face si mai puternic.

| TheBirdOfTheHermes a răspuns:

Mi se pare ceva extrem de normal ca un bărbat să plângă.
Bărbații la fel ca și femeile au momente de slăbiciune pe care le arată plângând.

| TheAce a răspuns:

Baietii de la Holograf au zis-o si ei: ''Si baietii plang cateodata''. Uneori ne confruntam cu dureri pe care nu le putem refula altfel. Moartea unui membru al familiei sau al unui prieten si asa mai departe. Fiecare stana de piatra a fost udata de ploaie si fiecare ochi a lacrimat.

| mona a răspuns:

Si barbatii plang chiar daca se abtin cat pot de mult

| Nastia a răspuns:

Daca plange pentru mine, il iubesc! daca plange ca a cazut, nu e barbat!

| Adry05 a răspuns:

E ok să plângă din când în când. Oricine are momente de slăbiciune. Doar că oamenii, în special femeiile s-au obişnuit ca bărbaţii să fie mereu duri, să nu plângă niciodată. Eu una, nu ştiu cum aş reacţiona dacă aş vedea un bărbat plângând.