| Nina001 a întrebat:

Bună tuturor. Dacă un bărbat lovește pe femeia lui, regretand mai apoi. Credeți că îi posibil sa se mai repete?

13 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Se va repeta, romanu daca nu isi bate partenera o ia razna.

| ROB3RT89 a răspuns:

Da!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Normal

Răspuns utilizator avertizat
| SilentRain a răspuns:

Da o sa te lovească din nou și din nou și din nou iar apoi o sa "regrete" și ăla nu e bărbat e un gunoi uman
Un bărbat nu își lovește muierea oricât de enervantă ar fi ea, bărbati adevăratii apără muiererile!

| OldSoul a răspuns:

Desigur...
Pune-ti intrebarea de ce a facut-o prima data?
Din impuls, din obisnuinta?
Ei bine, asa o va face si a-2-a oara, si a-3-a oara, pana va deveni o obisnuinta.

| Hammurabi a răspuns:

Nu este posibil. Este sigur.
Un idiot care lovește o femeie, va face asta mereu. Indiferent cât regretă, în mod sigur se va repeta.

| Plato a răspuns:

Cred ca e de neiertat! Si cu siguranta se va mai repeta. Daca te afli in situatia, iti sugerez din toata inima sa NU accepti asa ceva si sa nu-l ierti sub nicio forma!
Degeaba regreta, daca o face inseamna ca nu are autocontrol. Sotul trebui sa-ti fie cea mai apropiata persoana, sursa de liniste si impacare, nu agresor. O femeie inteligenta si care se respecta, nu ar accepta niciodata asa ceva. Nu trebuie sa accepte.

| Crackman a răspuns:

Da laughing) dar este o sansa de 20 % sa nu o mai faca.
Practic eu sunt barbat si din pacate imi place sa repet ce fac. Nu am lovit o femeie ca doar nu sunt din Vaslui dar zic doar ca este posibil sa se repete

| FaraNumePls a răspuns:

Sigur ca da.

| Stropdeploaie a răspuns:

Doar tu poti afla acest lucru! Iertandu l si stand langa el!
Succes! happy

| alincik900 a răspuns:

Daaaa!

| ToxicTX a răspuns:

Violenta nu este deloc o chestie buna, daca as fi eu acea femeie, mai mult ca sigur asi pleca, si iti vei da seama daca se va mai repeta din comportamentul lui daca e mai agresiv sa fii convinsa ca o sa se repete