| ReZiSTorr a întrebat:

Buna tuturor de pe TPU.Ati fi impreuna cu o fata de 20 si putini ani, dar care are copil? Amandoi avand aceeasi varsta si amandoi urmand studii superioare?

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Depinde de sentimentele dintre voi.
Probabil nu poti accepta ca vei creste copilul altuia.
Daca exista intelegere reciproca, se poate.

suntserios
| suntserios a răspuns:

E prea putin context pentru situatia data.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da.

| mihai69 a răspuns:

Poate da, poate nu. Nu prezența unui copil m-ar determina să îmi placă o fată.

| Drimmero a răspuns:

Nu.

| Freya1 a răspuns:

Nu stiu ce treaba are copilul în faptul ca tu o placi.
Când te potrivești cu cineva și iubești, nu exista impediment.

| Frank51 a răspuns:

De ce aș fi cu o fata cu copil când am alte opțiuni fără copil? Dacă vorbim strict de această ipoteză, eu dacă aș fi la facultate adică în loc să am 26 cat am acum să am vreo 22, nu m-aș uita la o fată cu copil, cel puțin dacă nu îmi stârnește într-un altfel interesul.

| Hammurabi a răspuns:

Dacă e ceea ce vreau eu, bineînțeles că da.
N-are nici o legătură copilul. Nu sunt atât de sărac nici material nici sufletește, încât să mă încurce un copil.

| LordCristobal a răspuns:

Da,nu m-ar deranja treaba asta.

| carevaescu a răspuns:

E complexa treaba.

As fi ok sa accept un copil in unele situatii exceptionale.

Tu o cunosti mai bine. Nu ca are copil e impediment, ci de ce are copil. Ce soi de alegeri a facut sa ajunga în situația asta? Ce spune despre ea ca persoan aceste alegeri?

Uneori situatiile nefavorabile vin din motive clar in afara puterii unei persoane de a le gestiona, altele vin clar din alegeri neintelepte.

Sa exemplific, există o diferență intre o vaduva care, cat a fost cu raposatul sot, a fost de treaba si loiala si o fata care a nu a luat in serios toata treaba si a ramas însărcinată.

Bineînțeles, nu sunt unicele cazuri, dar ideea la care vreau sa ajung este ca nu poti evalua o persoana doar pe un singur criteriu - in cazul tau, ca are copil. Sunt multi alti factori de luat in calcul.

Din aceeași perspectivă, nu ar trebui sa intri într-o relație fără să-ți asumi o anumită responsabilitate.
Daca cineva intra neasumat într-o relație poate cauza mai mult rau decat bine. Nu e ok sa se joace cu viata oamenilor sau sa se folosesca de ei.

| gapb a răspuns:

Nu

| Daz01 a răspuns:

Situația este delicată și cred că răspunsul este nu, deși sunt mulți care spun da doar de dragul de a părea ființe superioare. În speța pe care tu ai spus-o nu văd niciun motiv pentru care ai accepta să ai o relație cu o fată ce are un copil. Fiind atât de tânăr vei întâmpina foarte multe probleme în această relație, mereu copilul va fi peste tine în ierarhia fetei (și știm cu toții câtă nevoie de afecțiune are un bărbat, mai ales la vârsta aia), părinții se vor opune cu orice preț (ei vor un nepot făcut de tine, nu de altcineva) și în plus ai foarte multe alte opțiuni de fete care nu au obligații și se pot concentra doar pe tine.
Firește, asta este doar o opine privită din exterior, și nu este general valabilă. Succes.

Întrebări similare