Nu iti mai pierde timpul cu el.Si eu am pățit o chestie de genul (înafara de reacția aia la intalnire) si s-a dovedit ca el umbla pe ici colo cu fel si fel de fete.Cu mine vorbea, ținea la mine, ii plăcea să vorbim dar nu era sigur ca vrea ceva serios, sau ii era teamă de ceva serios cu mine pentru ca eu nu eram ca pipitele lui sa ma poata duce de nas si atunci am zis stop.
Cand te mai cauta nu ii mai da apa la moara spunandu-i ca tie dor de el, ca il placi.Fi rece si reticienta si tu, iar in momentul in care face figuri spune-i in fata ca are prea multe arfe (crede-mă nu pierzi nimic, pare genul de om căruia îi va placea). Rupe legătură, ignora-l si daca cumva te plictisești si nu ai cu cine vorbi baga-l iar in seama ca sigur te va cauta, dar nu iti face planuri cu el ca vei suferi.
Bueno chiquilla, parece que no te toco el gordo pero bueno. Sabes que los españoles dicen una cosa y hacen otra. Normalmente quieren una familia y tal pero si quieres aprovecharte de uno y quedarte en su casa + gastos del crio tras el divorcio no te aconsejo.
Simplu. Gelos, nu te caută, nu își găsește timp. nu e bun de iubit. La revedere.
Lasa-l Doamne iarta-ma de nehotarat. Data viitoare spune-i scurt si la obiect sa te lase in pace si, in locul tau, as incheia acum acest subiect din viata mea
Cand sa te suna sa te intrebe daca ti-a fost dor de el,spune-i ca nu,ca ti-a fost chiar foarte bine si ai fost foarte ocupata ca sa te mai gandesti la el
apoi el ca sa se scoata o sa te invite la masa sa vorbiti,sa discutati problema,iar tu ii ve-i spune ca nu, ca esti ocupata cu munca
intr-o relatie nu oferii mai mult decat ti se ofera, ai inteles?
de ce sa fi tu aia buna mereu, ia mai fi si indierenta ca nu ai nimic de pierdut.ok?
apoi daca nici asta nu merge, lasa-l ca nu e nici primul nici ultimul om de pe pamant