Mdaa...poti zice si asa.Conteaza si aspectul fizic dar si interiorul unei persoane, in general.
E foarte bine ca stii sa apreciezi o fata.Noua fetelor, ne place sa fim apreciate la adevarata noastra valoare si suntem moarte dupa baietii care stiu ce vor de la viata lor de cuplu.Desi nu toate vor asta, adevaratele femei cauta persoane sincere, de incredere si iubitoare
Iti urez succes.Ramai in continuare cu bunul-simt si cu gesturile frumoase si rasplata va veni pe neastepate!
Pupici.Pa-pa
Nu va fi nimeni interesat aici pe TPU, dar continua sa faci ce faci si sa te încerca sa te îmbracă frumos sa fi aranjat si stilat dar sa ai si frumusete interioară.
Boss, care ești tu boss, ia geană încoa'
La optișpe ani, ar trebui să ai alte chestii în cap, nu chestiile astea. Câte fete ai cunoscut tu, măi, bossule? 10? 2? 17? 100? Cum poți să spui că nu ai găsit pe nimeni când abia ai reușit să scrii câteva rânduri, fără să nu transpiri și să nu te emoționezi scriind ce ai scris? Toate iau timp. Așa e la toată lumea.
Pune mâna pe carte și intelectuala clasei nu doar că va vrea să fie prietena ta, dar se va și îndrăgosti de tine. E, cum sună? Bine?
Bun. Renunță să mai ai nick-name-uri cretine, ca "boss". Că tu nu ești "boss". Tu ești un puțoi speriat, care iese din adolescență cu chilotul întărit pe fund, ca să nu zic mai pe șleau.
Degeaba te comporți frumos, când n-ai mai nimic în țeastă și ai doar optișpe ani și n-ai bani, eventual. Ca tot românul, de altfel (la partea cu banul, că la partea cu IQ-ul, crede-mă că depășește înălțimea ta în cm, chiar dacă mai sunt foarte mulți care au IQ-ul ca temperatura camerei, iarna, cu geamurile deschise).
Contează și aspectul fizic. Ești bolnav? Te-ai culca cu o tipă care arată oribil? Și nu doar că e urâtă, dar mai e și proastă? Una urâtă și cu cap, are șanse mai mari decât una urâtă și ciobancă. Tu unde te încadrezi?
Dacă tu ești complexat de cum arăți, pune mâna pe carte, nu cana cu lapte. Învață. Educă-te. Îngrijește-te. Cere ajutor. Cere sfaturi. Aplică-le. Că nu pică "likeuri" din copac, în viața reală. Iar asta virtuală, e praf.
Tu vorbești de interior? Câte ai făcut tu pentru alții? Câte ți-ai rupt tu de la gură pentru alții? Câte ai dat de la tine, ca să îți meargă mai rău, dar să le meargă altora mai bine? Posibil să ai fondul bun, dar numindu-te boss... Auzi, știi care-i ultimul album de la Guță? Că sunt fana lui numărul 1. Glumesc.
Schimbă-ți gusturile muzicale, că manelele te duc de râpă și n-ai să cunoști fete nici pe centură, darămite mai altfel (și alea de pe centură nu înseamnă că sunt proaste - înseamnă doar în capul tău și al altora, așa că mă exprim pe limba ta).
Câtă engleză știi tu, măi, boss-ule? Sau nunu-le, de fapt, așa ar trebui să îți zic. Că dacă aveai mai multe dada-uri în cap, erai mai departe decât ai ajuns. Ești carne proaspătă și mulți or să își bată joc de tine, dacă ai să te mai consideri mult boss.
Cred că se vor oferi gâștele mai mici decât tine, mai proaste decât tine, mai slabe decât tine, mai urâte decât tine și mult mai altfel decât tine. Deci, nu ai rămas chiar singur.
Alții la 18 ani au deja copii și merg la facultate și mai și învață ceva de acolo, nu doar să se creadă boși ca tine. Cea mai bună recomandare a mea: mergi la un psiholog, să te plângi și să îți cheltui banii, apoi mergi la părinții tăi (la amândoi) și explică-le că tu n-ai fete prietene și vrei explicații (că nu ești singurul care are vină în treaba asta, chiar dacă babacii tăi muncesc de le iese pe nas, ca să crească, nu-i așa, un boss), apoi mergi la bibliotecă, fă-ți un permis acolo, ia cărți o dată la două zile, citește și cultivă-te, mergi la sală, mergi la saloanele de înfrumusețare, să te înfrumusețeze careva, întreabă-ți prietenii cei mai tari și mai cu cap (...sau mai boși decât tine) despre ce cred de cum arăți proaspăt tuns și frezat și aranjat și cultivat și așa mai departe, apoi mergi în fața oglinzii și vezi dacă ești mândru de tine.
Uite, boss, important e să vrei tu să vorbești cu fetele. Că ele nu vin să pice pe asfalt ca rațele, pregătite să le bagi tu în sac fericit.
Ai nevoie de încredere în tine (și de câte un șut în fund, din când în când, ca să te mai ridici) și să mai lași complexele deoparte. Dacă tu te crezi nașpa, atunci ești nașpa. Pricepi? N-o să vină nimeni să îți demonstreze contrariul, că ai tu ochi frumoși. Pune mâna și muncește pentru ceea ce îți dorești. Mai lasă "laicurile" și aerele de boss ce ești, deoparte, nunu-le. Învață să spui DA la o carte (și nu de joc) și ascultă-i și pe alții care n-au creierul neted și vid între urechi. Nu toți îți vor răul. Boșii în general râd de alții. Că așa sunt ei lăsați. Să fie cul și la modă. Așa că nu mai cere sfatul boșilor.
Și chiar dacă primești replici drăcoase, ele sunt date să te ajute (și să îți deschidă ochii) să mai vezi și altceva pe lumea asta, nu doar chestiile cu care ești tu obișnuit.
Fruntea sus și dacă nu ți-a spus nimeni treburile astea până acum, ei, uite că ți le-am spus eu. Și dacă ți-e cu supărare, vorbim peste 20 de ani. Vezi că între timp, alții vor deveni boși, la propriu și dacă nu muncești ca lumea și nu gândești spirt (adică la rece, rațional, rapid, calculat și așa mai departe), ai să fii luat de fraier și ai să fii sclav. Vezi și tu ce te aranjează din toate rândurile astea și în primul rând și cel mai important: Încredere în tine. Și schimbă naibii optica prin care vezi lucrurile, că dracu' n-are culoarea pe care o crezi tu. Hai, capul sus, boss!
Bun, daca tu crezi ca ai o problema cu aspectul fizic, rezolva-ti-o.
Mergi la sala de 4 ori pe saptamana, baga regim alimentar adecvat, apoi mergi la stilist si umbla mereu aranjat. Fa rost si de niste bani sa para ca ai portofelul plin.
Dar sa nu te astepti la rezultate peste noapte. Dureaza cateva luni.
Intre timp, asculta sfatul unui om batran, ca stiu ce zic: saptamana si cartea citita, nu e greu si in timp o sa prinzi gustul!
Bafta!
Alexandragabriela93 întreabă: